מי זה ברייאן מי זה ברייאן ובאיזה ערוץ רואים את זה או שזב סרט???? תענו לי
M matannagar New member 31/5/05 #1 מי זה ברייאן מי זה ברייאן ובאיזה ערוץ רואים את זה או שזב סרט???? תענו לי
B ban77 New member 3/6/05 #5 הומוהים סתומים למען האמת אני דיי שונא הומוהים שמזדיינים וכל זה כי זה אסור אבל מי אני שיגיד לכם לא להיות הומוהים אבל אתם הומוהים אז מי החבר שלך שאתה מתנשק איתו? חחחחח טוב בייייייי הומו!!!!! טוב יאללה ביייייי לכו למצוץ
הומוהים סתומים למען האמת אני דיי שונא הומוהים שמזדיינים וכל זה כי זה אסור אבל מי אני שיגיד לכם לא להיות הומוהים אבל אתם הומוהים אז מי החבר שלך שאתה מתנשק איתו? חחחחח טוב בייייייי הומו!!!!! טוב יאללה ביייייי לכו למצוץ
N netaK New member 1/6/05 #3 הכי גאים שיש זוהי סדרה שהייתה משודרת בכבלים, עברה ללווין והעונה החמישית שלה תעלה ללויין בקיץ
G gilriv New member 1/6/05 #4 הוא בטח יודע מהעונות ששודרו ליאת בטח הוא סתם מעצבן עד היום הוא לא יודע מעניין {הוא יש לו הוט
B ban77 New member 3/6/05 #6 לכו ... לכו להזדיין חתיכות הומוהים אבל בניגוד לברייאן אינויאשה חמוד יותר ולא הומו כמוכם וכמו הזונה ברייאן
לכו ... לכו להזדיין חתיכות הומוהים אבל בניגוד לברייאן אינויאשה חמוד יותר ולא הומו כמוכם וכמו הזונה ברייאן
G gilriv New member 3/6/05 #8 אז זה בראיין הוא חמוד ../images/Emo173.gif מה אתה אומר -אתה בהכחשה לך לפסיכולוג זה כבר יסדר לך תראש יא דפוק
אז זה בראיין הוא חמוד ../images/Emo173.gif מה אתה אומר -אתה בהכחשה לך לפסיכולוג זה כבר יסדר לך תראש יא דפוק