מי זאת מריה? איך קוראים לשחקנית שמשחקת את מריה?
ב בתדודה כוש New member 4/6/06 #2 תאמיני לי שאנלא יודעת אבל ../images/Emo207.gif מחר בגרות בתנ"ך!!!!!!! אמאלההההההההההההההההההההההה!!! בהצלחה לי :] ולכל מי שעושה בגרות בתנ"ך
תאמיני לי שאנלא יודעת אבל ../images/Emo207.gif מחר בגרות בתנ"ך!!!!!!! אמאלההההההההההההההההההההההה!!! בהצלחה לי :] ולכל מי שעושה בגרות בתנ"ך
נ נועם המתוקה New member 5/6/06 #10 ../images/Emo6.gifמה זאת השאלה הזאת? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif מריה נשמע לך שם של בן? זה די ברור שזה בת גם דולורס זה שם של בת.
../images/Emo6.gifמה זאת השאלה הזאת? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif מריה נשמע לך שם של בן? זה די ברור שזה בת גם דולורס זה שם של בת.
N Nitzan Or New member 6/6/06 #12 המשפט הקודם פשוט לא היה ברור לי... "שיחק בעבר בתפקיד אורח באמור מיו של כריס"
ב בתדודה כוש New member 5/6/06 #9 ../images/Emo58.gif האמת בקשר לאמא של ניקו זה שאמא של ניקו זאת מריה פריצנוולדן וגם של לאוטרו פרנקו הוא המאומץ והוא יפגוש את ההורים שלו בהמשך הסדרה
../images/Emo58.gif האמת בקשר לאמא של ניקו זה שאמא של ניקו זאת מריה פריצנוולדן וגם של לאוטרו פרנקו הוא המאומץ והוא יפגוש את ההורים שלו בהמשך הסדרה
L looly 211 New member 6/6/06 #13 ../images/Emo58.gifבפרק שפרנקו יגלה הוא יחשוב ששהורים שלו מתו... כי רואים אותו כזה נשען על קיר עם לוחית זיכרון ובוכה...
../images/Emo58.gifבפרק שפרנקו יגלה הוא יחשוב ששהורים שלו מתו... כי רואים אותו כזה נשען על קיר עם לוחית זיכרון ובוכה...
נ נועם המתוקה New member 6/6/06 #16 אני מחכה לזה../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif לא יכלתי להתאפק וראיתי קטע קצר מזה
אני מחכה לזה../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif לא יכלתי להתאפק וראיתי קטע קצר מזה
ב בתדודה כוש New member 6/6/06 #14 תראו איך היא דומה פה למריה... זאת סלסטה סיד במורה פרנקו בטירוףףףףףףףףףףףףףף