מי זאת הפצצה הזאת??

• פותח הנושא 0nee
  • פורסם בתאריך

0nee

New member
מי זאת הפצצה הזאת??

איזה יפהה וכוסית ולמי ששם תתמונות יכול להביא לי עוד תמונות שלה. יש תמונות יפות בגלריות ואני יוסיף עוד מלא כי חסרות שם כמה שחקניות שאני אוהב כמו גסיקה ,גניפר, שרליז ,ריס ועוד. ומי שיכול להביא לי תמונות של דלסה ובאיזה סרטים היא שיחקה .

sapir1000

New member
עוד אחדדדד לאוסף../images/Emo6.gif חח כנס עונה....

זאתי דולסה מריה, רוברטה מרבלדה
היא בת 20.. תפוסה.. אני ישים לך פה תמונות ואתה יכול להיכנס לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1321 ו.. לפה
: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=12662 כנס לשתיהם....וכן היא מושלמת

0nee

New member
מה היא שחקנית טלנובלות וכאלה??

והיא לוהטת

sapir1000

New member
כן... מידע ענק עליה מפורום רבלדה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1321&msgid=59665170 תיכנס לפורום ותיצתרף וגם לקומונה של הבנים חחחח.. אה והיא גם זמרת בלהקה RBD
והיא מדגמנת לחברת נעלים

sapir1000

New member
היא לא ארגנטינאית../images/Emo46.gif

:S היא מקסיקניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

0nee

New member
אהה סורי מקסיקנית לוהטת ותודה

על התמונות והקישורים.

sapir1000

New member
חיחיחי בקשה:)

לדעתי המקסיקניות בהרבהההה יותר יפות! תיצתרף לפורום רבלדה, ותיראה שחקניות אחרות ותיראה כמה שהן יפות! אפילו אחת שמנה-> יפהההה

מזה "אפילו אחת שמנה.."?

מה שמנות לא יכולות להיות יפות?
אם את חושבת ככה יש לך בעיה..

זאת דולסה המדהימה...

אני יוסיף תמונות יותר מאוחר .. פשוט אין לי זמן עכשיו...

0nee

New member
יש תמונות שלה בגלריות פה

ראיתי פה תמונות בגלריות ויש כמה תמונות שלה

אפשר להגיד משהו?../images/Emo3.gif

אני בטוחה שכולנו יודעים לקרוא וכולנו יודעים שלפורום הזה קוראים "פורום ערוץ !E",ומה זה ערוץ !E כולנו יודעים,ועל מי מדברים בערוץ !E כולנו יודעים. אז אם כולנו יודעים זאת למה כל כוכבי הטלנובלות מוזכרים פה?
ועוד ברמה כזו שזה נשמע כמו מועדון מעריצים שלהם?
מצטערת לאכזב פה כמה אנשים אבל הם לא כוכבים! אולי בדרום אמריקה,אבל אנחנו לא מדברים על דרום אמריקה! ערוץ !E של הארץ הוא ערוץ על כוכבים מהוליווד וכוכבים מהארץ! אז תפסיקו לזבל לאנשים את השכל על המקסיקנים האלו כי בשביל זה יש פורום טלנובלות! כדי להזכיר לכם כוכבים שמדברים עליהם בערוץ !E הם:בריטני,אנג'לינה ג'ולי,בראד פיט,צ'אד מייקל מורי,רוני סופרסטר (
) וכ'ו וכ'ו..
אין לי בעיה עם ההערצה שלכם אליהם אבל אפשר לעשות את זה במקום המתאים!
אני לא רוצה שזה יפגע ויעליב מישהו אבל בבקשה תתיחסו לזה ברצינות! וזה לא אומר שאסור לכם לדבר עליהם פה חס וחלילה אבל אפשר להפחית עם זה
תודה!

sapir1000

New member
אממממ עם מהוליווד

אז הינה לך-> את אמרת שהם לא כוכבים?! זאת דעתך! והם מאודדדדד מוצלחים בחו"ל זה שלא שמים לב עליהם פה בארץ זה ממש ממש חבל!!!! והם לא מפורסמים רק בדרום אמריקה הם מופרסמים כימעט בכל העולם! קולומביאה,ארגנטינה,ברזיל-המיקרה שהופיע הבחדשות שבאו להופעה שלהם בברזיל 5000 איש זה היה קשור עליהם ולא להמורדים!! מיאמי- ליפני כמה ימים הם זכו בפרס במיאמי, וקיבלו מהם 2 דיסקים של פלטינה ועוד דיסק זהב (כל דיסק על דיסק אחר)!!,טקסס קיצר כל ארצות הברית, ספרד, קוסטה ריקה, קנדה, ובעוד מלא מקומות אני לא זוכרת.. אממ וטיפה צרפת וכמובן ישראל! והם כוכבים בהוליווד את יכולה אפילו ליראות בתמונה! ותיראי שאפילו רשום כל הכרטיסים ניגמרו
אז לא לזלזל סתם ליפני שאת לא יודעת כלום על מישהו! זה לא יפה

למעלה