מי זאת האלכס הזאת?
S sissygirl New member 29/5/07 #4 אבל למה שיעבוד איתה ? מהם כישוריה? ובת כמה היא ? יכול להיות היא סוחטת אותו כי היא ביתו מהשתובבות נעורים ?
אבל למה שיעבוד איתה ? מהם כישוריה? ובת כמה היא ? יכול להיות היא סוחטת אותו כי היא ביתו מהשתובבות נעורים ?
ל לילה טוב לך ליאור New member 30/5/07 #15 כשאני חושבת על זה הוא באמת מסתכל עליה כעל בת. במין מבט אבהי כזה... או שפשוט הולך להוולד לו בלי עין רעה ילד
כשאני חושבת על זה הוא באמת מסתכל עליה כעל בת. במין מבט אבהי כזה... או שפשוט הולך להוולד לו בלי עין רעה ילד
מ מעכבת New member 29/5/07 #9 טוב אז מתולתלת מלייאנית משנה? ובמה בדיוק מקנאים?בזה שהיא עד כדי כך חסרת כשרון שרק בזכות הכספים של אבא שלה אביב עובד איתה וגם זה לא מוביל אותה לשום מקום?
טוב אז מתולתלת מלייאנית משנה? ובמה בדיוק מקנאים?בזה שהיא עד כדי כך חסרת כשרון שרק בזכות הכספים של אבא שלה אביב עובד איתה וגם זה לא מוביל אותה לשום מקום?
מ ממנטו מור New member 29/5/07 #10 אני ממש לא אוהבת אותה אבל לא צריך להגזים... היא לא עד כדי כך חסרת כשרון, יש בה משהו, גם אם את ואני לא אוהבות את זה.
אני ממש לא אוהבת אותה אבל לא צריך להגזים... היא לא עד כדי כך חסרת כשרון, יש בה משהו, גם אם את ואני לא אוהבות את זה.
מ מעכבת New member 29/5/07 #11 היא שרה טוב..רגיל..כוכב נולד..לא נפלתי סתם מעצבן שהחברות הסתומות שלה כל מה שהן יודעות להגיד זה "תקנאו תקנאו אתם מקנאים תקנאו" ועל מה? היא לא הגיעה לשום דבר בזכות עצמה.. מה שכן,אני מקנאה בכסף של אבאל'ה
היא שרה טוב..רגיל..כוכב נולד..לא נפלתי סתם מעצבן שהחברות הסתומות שלה כל מה שהן יודעות להגיד זה "תקנאו תקנאו אתם מקנאים תקנאו" ועל מה? היא לא הגיעה לשום דבר בזכות עצמה.. מה שכן,אני מקנאה בכסף של אבאל'ה
ד דניאלה000 New member 30/5/07 #13 אני לא מכירה אותה בכלל וסתם שאלה..איך בדיוק דניאל סלומון התחיל? בדיוק אותו דבר אם אני לא טועה.
ב ב י ז י New member 30/5/07 #17 איך את יכולה להשוות ילדה ששילמה לאביב כסף כדי שיעבוד איתה לכישרון כמו דניאל?!
ל לילה טוב לך ליאור New member 30/5/07 #16 תאכלס כולם מקנאים ייאללה מה קרה אז נותן לילדה קצת מיקרופון לא "סוף העולם"......(כל עוד היא לא תשיר גם את זה יום אחד)
תאכלס כולם מקנאים ייאללה מה קרה אז נותן לילדה קצת מיקרופון לא "סוף העולם"......(כל עוד היא לא תשיר גם את זה יום אחד)