מי זאת האישה הזאת שלורלי הסתכלה על התמונה שלה בהרווארד
P PURPLE CHICKEN New member 27/1/03 #2 ../images/Emo12.gif האמת היא שאין לי מושג... אני חושבת שזאת סתם אישה (אולי לורליי הייתה אמורה להיות במחזור שלה אם הייתה לומדת בהרווארד... ), וזה רק רצה להראות שעלו בלורליי רגשות...
../images/Emo12.gif האמת היא שאין לי מושג... אני חושבת שזאת סתם אישה (אולי לורליי הייתה אמורה להיות במחזור שלה אם הייתה לומדת בהרווארד... ), וזה רק רצה להראות שעלו בלורליי רגשות...
מ מסניפה חמץ New member 27/1/03 #3 כן. גם לדעתי. ../images/Emo68.gif אולי היא חשבה, שהיא הייתה יכולה להיות במקומה, אם היא הייתה ממשיכה ללמוד, ולא יולדת את רורי. בגלל זה היה לה פרצוף מאוכזב כל הטיול אח"כ. (אני לא מאמינה שאני זוכרת את הפרק הזה..) ומנהלות- אני שונאת אתכן.
כן. גם לדעתי. ../images/Emo68.gif אולי היא חשבה, שהיא הייתה יכולה להיות במקומה, אם היא הייתה ממשיכה ללמוד, ולא יולדת את רורי. בגלל זה היה לה פרצוף מאוכזב כל הטיול אח"כ. (אני לא מאמינה שאני זוכרת את הפרק הזה..) ומנהלות- אני שונאת אתכן.
S Sweet Misery New member 27/1/03 #4 אכן אכן... השנה הייתה 1990, של הג´ינג´נה בתמונה. אני חושבת שזו השנה בו לורליי הייתה אמורה לסיימם.
S Shablula New member 28/1/03 #6 ../images/Emo45.gif אף פעם לא הבנתי את זה..../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif