מי זאת דרוסילה?

sysiphus

New member
מי זאת דרוסילה?

כ"כ הרבה אתם מדברים על אחת דרוסילה, מי זאת לעזאזל? ראיתי DS9 במלואה, למעט פרקים בודדים בעונה 7 (כשכבר לחלוטין השתעממתי וגם לא מכרו את הקלטות של זה ב-Tower Records כברק ולא טרחתי להקליט מהחינוכית). לא יכול להיות שזו דמות מרכזית כי הייתי מכיר אותה, או שומע עליה כדמות שיש מה לומר עליה גם מחוץ לפורום זה, ואני לא.

android

New member
חחחח.. אין לה קשר למס"ב.. היא מבאפי

עונות 2 ו3 ו4 (לסירוגין..) בבאפי (והופעת אורח קצת ב5.. אבל 2 פרקים..) וגם קצת בעונה 2 של אנג'ל.. לא יותר.. דמות משוגעת לחלוטיןן (but we love her..)

Bajoran Preist

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול.... :)

בכל מקרה, יש תמונות אחורה בפורום... תמצא את זה יותר מהר ב"קבצים"

Esmena

New member
מכרו DS9 בטאוור רקורדס המקומיים:)?

האמת,לרוב "באפי"אוזכרה בסמיכות לדרוסילה(אומנם לא בשרשור ההוא:),ובעמוד זה אני מצטטת את דנה קסלר באומרה"דרוסילה מ"באפי",אבל זה לא שאי פעם באמת חשבתי שאתה באמת קורא הודעות שלי:).

Bufreak

New member
זה היה טוב ../images/Emo13.gif

קראו לה "שליחת הנביאים" בגלל שהיא רואה את העתיד כמו סיסקו? לא סיסקו לא רואה את העתיד...למה באמת?? בכל אופן היא דמות גאונית שמשוחקת ע"י גאון בשם ג'ולייט לאנדו. הדמות שלה היא של ערפדית משוגעת עם כוחות טלפתיים והיא כמו שציינתי,רואה דברים. דוגמא לדברי החוכמה של דרו: דרוסילה(שוכבת על שולחן ומביטה למעלה):"אני סופרת את הכוכבים. נתתי לכולם את אותו שם וזה נהיה מבלבל". ספייק:"דרו,את לא יכולה לספור את הכוכבים. יש תקרה מעליך ופלאס עכשיו בוקר.

Bajoran Preist

New member
כן...

האמת היא שלא חשבתי על "כוחות הראייה" הנ"ל, אבל ברטרופרספקטיבה- צודק... :) בכל מקרה, אני החלטתי שדרוסילה היא שליחת הנביאים(כמובן ביחסי עבודה מצויינים עם בנג'מין) וזהו! (זה לא אמור להיות הגיוני...
)

Bajoran Preist

New member
אה, עוד משהו...

מישהו פה עוד לא ראה ds9? אוה, well.
DS9 בקשר ל"סיסקו לא רואה את העתיד, למה?" טוב, סיסקו עצמו הוא לא נביא, רק שליחם עלי אדמות(אדמות?), והנביאים בדרך כלל אוהבים לשחק אותה בחזיונות מתוחכמים וקשים להבנה, מה שגם שחלק מנבואותיהם הועברו לעם הבג'ורי לאורך ההיסטוריה מזה אלפי שנים(כולל הנבואה על "השליח"). בכל מקרה, שני המקרים הבולטים ביותר ל"ראיית עתיד" של סיסקו כתוצאה מחיזיון הם הללו: 1.כשהוא הבין שרצונם של הנביאים הוא שבאג'ור לא תצטרף בשלב זה לפדרציה ובכך מנע את הנ"ל. באותו הרגע אי אפשר לדעת מה למה בדיוק שלא יצטרפו, אבל יותר מאוחר, כשהתחילה מלחמת הדומיניון, אני חושב שזה נהייה ברור. אם הבאג'ורים היו חלק מהפדרציה הם לא היו יכולים לחתום על הסכם אי-לוחמה עם הדומיניון, ואז סביר להניח שבשלב זה או אחר של המלחמה הם היו סופגים פגיעות קשות ומאבדים את כל השגיהם מאז לכת הקרדסים, ופרט לכך דוקאט היה שמח להראות לבג'ורים אחת ולתמיד למה הוא מנהיג טוב ונערץ. 2."שרה"(מישל גלר?
לא.) הזהירה את סיסקו שלא יתחתן עם קסידי כי זה יגרום לצער... לא בדיוק "ראיית העתיד" וחוצמזה אני לא בטוח שהיה מצער לצמד בנג'מין את ייטס פחות אם הם לא היו נשואים כשסיסקו עזב למשימה לא ממש מוגדרת לזמן לא ממש מוגדר, אבל ניחא.

Bufreak

New member
לא הוכחת שום דבר....

אל תדאג זה רק אני מרגיז אותך...
אז עכשיו בעצם זה בטוח שדרו היא שליחת הנביאים! או שאולי היא שליחת הפא-ריית (סליחה אם שכחתי איך כותבים). היא וגול דוקאט בטח יהיו זוג! (דרוסילה לא יכולה למות הרי...). קארדסי וערפדית...נשמע מעניין

itstzar

New member
מה יהיה איסמנה?

קודם קטינות, עכשיו שלישיה, יש משה ט שאנחנו צריכים לדעת ?

itstzar

New member
משהו לא משה, גררר אני צריך להתחיל

לקרא את ההודעות שלי

למעלה