מי ומה אתם?

the6thplague

New member
מי ומה אתם?

אהלן, שמי איל. אני חדש בפורום הזה. רציתי קצת לדעת מי ומה אתם עושים (מבחינת אומנות לחימה, אם בא לכם לרשום מה אתם עושים בכלל זה גם סבבה)... :) אקיצר, איל, בן 22 תל אביב סטודנט עוסק בוינג צ'אן קונג פו למעלה משנה.

עמית פורת

נתניה בן 27 נשוי חגורה שחורה דאן 3 ארגון הג'ו-ג'יטסו העולמית (WJJF/WJJKO) מדריך קרב מגע בחברות ביטחוניות להכשרת מאבטחים. בתחום מגיל 5. סטודנט למישפטים.

ארליכית

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

זוהר 15 טבעון עוסקת בקנדו יותר משנה אצל איל ויס.

אביב tkd

New member
אהלן וסהלן

אביב 17 זכרון יעקב שנה וטיפה בטאיקוון-דו ITF אצל לאונרדו ארוס דואק

William Kidd

New member
שלום

אני אלכס פוקס, לקראת סוף שירות צבאי לצערי לא ספורטאי מצטיין, בן 21 חגורה שחורה דאן 2 בטאקונדו WTF, מדריך מוסמך מווינגייט, אלוף ישראל לשנת 2006 מתאמן 12 שנה במועדון "קוריו דרגונס" בבאר שבע. ומאוד מתלהב ממה שעושה :)

Vegaro

New member
אני

היי אייל, אני סתם צופה שקט בפורום (בשעות העבודה כמובן) - יש לי נטייה למשוך אש בפורומים אז אני מעדיף להיות שקט וללמוד מהידע הרב שמצטבר פה. בן 24, הרצליה, כותב משחקי מחשב (כן, כעבודה), ולומד אייקידו כשנה וחצי-שנתיים.

the6thplague

New member
יו

נעים להכיר חבר'ס... שכחתי לציין שאני לומד בבית חנן תחת זיו אגמון. לא ידעתי שיש פה חברה שהם כל כך מתקדמים... Vegaro - הייתי ממש שמח לשמוע יותר על עבודתך... הרבה מאוד זמן רציתי להיכנס לתחום הזה אבל לא כל כך ידעתי איך...

Vegaro

New member
נשמע לי כמו משהו להודעות פרטיות

שלח, אשמח לשוחח.

RDmitry

New member
!Hi

My name is Dmitry 31y.o Live in Holon Learning Weng Chun about 17 years Instructor of Chen Kwon Wing Chun

XXX Nir XXX

New member
עכשיו אני

אני ניר מתאמן בטאקוונדו WTF בירושלים, מתאמן בערך שנה וחצי פחות או יותר...

n7

New member
אני ניר

בן 35. נשוי ואב ל- 3 מתאמן באומנויות לחימה מגיל 10 בהתחלה טאי קוון דו אח"כ קראטה מסורתי שוטוקאן וכעת קראטה שיטו ריו וג'ו גיטסו בעל חגורה שחורה והסמכה מוינגייט מאמן כיום (לא כפרנסה ראשית) נוער ובוגרים

Kenshinkan

New member
בעז שטייגמן

בן 28 יגר בימין אורד סטודנט לרפואה סינית לומד ומלמד ריוקיו קנפו קובוג'וצו ברוך הבא

למעלה