מי השולטים פה ?

אייל129

New member
אני אצליח! השאלה היא...

אם את תהיי מסוגלת לעמוד בזה! בת כמה את? מהיכן? תפרטי יותר מה את מחפשת...

אייל129

New member
תראי

בפורום קצת קשה לבדוק התאמה. צריך לדבר, להכיר ולראות אם מתאים... מה את אומרת?

שמוצקין

New member
עזבי עמישראל בחייך

אצלנו כל אחד מלך הכביש. חסר מי שישלוט כאן? אולי תפרטי מה את מחפשת?

כן חסר כי אני צריכה שולט מיוחד

אני לא בחורה שכל אחד מצליח לשלוט עליה ובדרך כלל מי שמנסה אני דיי מחפפת כי הוא עושה את זה בצורה מציקה היה לי מקרה אחד של מישהו שהצליח לשלוט עלי... הוא גרם לי לרצות לעשות כל דבר שהוא אומר הוא עשה את זה בקטע פסכולוגי חזק לא בהשפלות... זה מה שאני מחפשת לא יודעת אם זה המקום

Master Eagle

New member
כל שליטה אמיתית יש בה חלק חשוב

של שליטה פסיכולוגית. השפלה זה לא חלק מתהליך של שליטה אלא ממה שקורה לאחר שנקבעו יחסי השולט/נשלטת אדון שאין לו יכולת להשפיע על הסאבית שלו בכוח אישיותו, אינו שולט/דום/אדון אמיתי את עוד צעירה וחסרת נסיון, אבל עם הזמן אני מקווה שתתקלי בכאלה אמיתיים ותביני למה אני מתכוון

Master Eagle

New member
את לא צריכה להמצחא את השולט הזה

את פשוט צריכה למצוא אותו....ותאמיני לי שיש כאלה. יש אמיתיין ויש "מזוייפים". רק הנסיון שלך ילמד אותך בסופו של דבר להבחין ביניהם.

אייבורי

New member
התאמה

אולי זה הקוביות של החיים אבל כמו בכל זוגיות גם ביחסי BDSM נדרש טיפונת מזל השולט של אחת אינו מתאים לאחרת השיפחה של אחר איננה מתאימה לו אולי את מחפשת את הטיפוסים במקום הלא נכון, אולי נמשכת לטיפוסים הלא נכונים, אולי את מבקשת שליט שיהיה יפה לסטוץ אבל איננו מתאים ליחסי שליטה מנסיוני סטוץ שליטה הוא משעשע ולא יותר. תנסי לחפש קשר ארוך ורציני שנבנה מהיסודות לאט. בהצלחה

nerissa

New member
הוא בסדר הזין המלוכלך הזה ../images/Emo8.gif

נא לנהוג בו כיאות. אני אוהבתותו!

subdave

New member
רואים עליך...

מה הקשר ג'ורג' עכשיו? אם היית מרביץ כניסה של קרמר, עוד היית יכול להציל את המצב. אבל ג'ורג'?!

subdave

New member
הכל אצלך בשניות?

שניה זה שניה ההוא... הלו איש! תגוון!

למעלה