מי הרשע???????

shahar1

New member
מי הרשע???????

שמעתי איפשהוא שיש בוגד בתוך הוגוורטס, וג`י קי אישרה את זה! זה אמור להיות מורה! מי זה לדעתכם, זה לא סנייפ כי זה שקוף מדי! מי הבוגד? אולי טרלוני? מה אתם אומרים? אגב, באיזה מקצועות לדעתכם ימשיך הארי ללמוד בספרים הבאים? (השאלה מופנת רק למי שלא קרא את הארי פוטר 4)

לפי דעתי זה למי שלא קרא את הארי פוטר 3 כי שם רשום מי הבוגד

ולפי דעתי הבוגד הוא העכברוש של רון.... קייטי;-)

לימון45

New member
זה בטוח אם קראת את הספר השלישי

לכל מי שלא קרא את הספר השלישי ואולי לא קרא את ההקדמה של הספר אז ככה: בהקדמה כתוב שיתגלה בוגד כתוב אולי זה סנייפ או אולי זה זה מסליתרין (לא זוכרת איך קוראים לו)או אולי זה הגריד בערך ובםפר כתוב שהיתה חבורה לאבא של הארי פוטר (אל תדאגו אני לא יאריך מי שרוצה יקרא)ואחד מם היה בוגד והוא נהפך לעכבר לתמיד והוא היה העכבר של רון לפי דעתי זה הספר הכי יפה מבין שלושת הראשונים מי שרוצה לדעת למה שיכתוב לי(אני פה כמעט כל יום). נ.ב תתחילו להתיחס אלי כאילו אני אחת מהפורם ותשלחו לי הודעות מה אני מפלצת!

Padfoot

New member
what

מפלצת? מי מתייחס אליך כמו אל מפלצת? לא יפה Padfoot

יפעת28

New member
מקצועות חדשים

עד עכשיו יש במערכת: שיקויים, לחשים, התגוננות מפני כוחות האופל, טיפול ביצורי פרא, שינויי צורה,צמחים קסומים, הסטוריה של הקסם וניחוש עתידות. מקצועות בחירה: כשפומטיקה ולימודי מוגלגים. לדעתי, בשנים הבאות יתווספו: פרוייקט אישי שישלב את המקצועות הללו + סמינריון. הגדרת צמחי קסם השרדות על אי בודד באמצעות השרביט בלבד אימוני APPARATION (איך מתרגמים את זה???) בישול מאכלי קסם וכמובן, מקצוע חשוב ביותר - אלכימיה.

sarah

New member
האממ... מענין X4

אז קודם כל...איפה רולינג אמרה שיש בוגד בתוך הגוורטס? עם היא אמרה את זה לפני שהספר הרביעי יצא אז ברור מי זה... אבל עם לא,אהממממ כנראה שזה דמבלדור! כמעט בטוח,הוא עושה המון המון דברים חשודים בספר 4 והעיקרי מהם הוא זה-שהוא שמח כשוולדמורט יכול לגעת בהארי... טוב,הולך להיות ממש שמח עם דמבלדור...בספר השני הוא קצת נראה לי כמו מישהוא שהולך להיות הרע או משהוא,קשה להסביר אבל הוא לא נראה לי בדיוק דמות כל כך צדיקה.... ובקשר לשיעורים שהארי יקח-אותם מקצועות כמו בשנה שעברה כי כבר אי אפשר להחליף, לא?

Panther

New member
הבוגד

קראתי את הרביעי. מי הבוגד? סנייפ? הוא לא בוגד הוא כבר טוב...

Padfoot

New member
הבוגד X4

בספר הרביעי מתברר שמאד איי מודי הוא הבוגד מתוך הוגוורטס, למרות שזה בעצם לא מודי האמיתי אלא קראוץ המתחזה. סנייפ הוא בטוח לא בוגד ואני מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד שדמבלדור לא הופך להיות רשע ובוגד כי אני מתה עליו ואם הוא רע אז בעצם אין תקווה לעולם הקוסמים... מי יגן עליהם מפני שני הקוסמים החזקים ביותר- דמבלדור וולדמורט? עצוב יהיה היום שדמבלדור יהפוך לקוסם אפל PADFOOT

mosesb

New member
אפילו שזה לא נשמע אמיתי...

זה כנראה דמבלדור! הוא יעזוב את הוגוורטס בשנה השישית או השביעית של הארי (אני לא זוכר באיזה משניהם)

למעלה