מי הקופי של יודה?

מי הקופי של יודה?

היום בערב, באמת במקרה (בד"כ לא קוראת) פתחתי את מוסף "24" של "ידיעות". באמצע ירד לי הלב. פתאאאאם אני רואה תמונה של יודה!! מיד קפצו לי 2 מחשבות סותרות לראש: 1. שירן אמרה שהולכת להיות הפתעה אז חשבתי לעצמי- הנה היא! 2. חשבתי לעצמי שאיך יכול להיות שהיתה תמונה של יודה וגם כתבה קצרה ואף אחד מהפורום לא ראה? ואז הסתכלתי שוב פעם ומה זה התאכזבתי! אורי שנער מהערוץ השני בכבודו ובעצמו. אתם חייבים לראות את התמונה הזו שלו (מישהו יכול לסרוק?) הוא פשוט ב-ו-ל דומה ליודה שם! לא להאמין ממש כפיל. איזה מאכזב שזה היה....

ענתי44

New member
באמת דימיון מדהים

אני ראיתי אותו פעם בטלויזיה והתאבנתי. אפילו החיוך שלהם דומה. למרות שיהודה מקרוב יותר מרשים. טוב אני מה זה אובייקטיבית. מה שבטוח יהודה שר הרבה יותר טוב.

רינה ד

New member
לפי דעתי הוא דומה לו רק עם הזקן

והתספורת...מעבר לזה לא מצאתי שום דמיון למרות שהרבה כבר אמרו שהם דומים וברור שיודה הרבה יותר חתיייך....

willo1

New member
../images/Emo6.gif ''אני מה זה אובייקטיבית''

את משעשעת

ענתי44

New member
תודה../images/Emo66.gif

תודה על המחמאה אבל כל הזכויות שמורות לחיים. פשוט גיליתי שההומור הוא הנשק הכי טוב כדי לשרוד

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לא אני נקרעתי עכשיו! קניתי היום ידיעות ואני חושבת לעצמי 'מהההה איפה הייתה תמונה של יודה?! איך יכול להיות שהרשתי לעצמי לפספס כזה דבר?!' ואז ראיתי את שאר השורות של ההודעה חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא באמת דומה לו! אני לא בטוחה אבל 95% שראיתי אותו בסופר לא מזמן

ענתי44

New member
ותחשבי ש...

אולי יש כאלו שקיבלו משנער חתימה ובטוחים עד היון שיהודה חתם להם....

willo1

New member
../images/Emo6.gif רינה באמת. תני להנות

רציתי לדעת מי יעלה על זה ראשון

willo1

New member
הווו אלירן ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות את הניק שלך פה

אוהו!תראו מי פה!אלחנן!!!

אלחנן המ(ת)נתק מראשון!! (נשמע שם של רוצח סדרתי ומתנחל גם יחהד!* מה העניינים? לא ראיתי אותך יובלות לפחות. מה שלום גלינקה? אתה יודע שאחד הדיסקים שלה נשבר לי?אאיזה עצבים! שא ברכה (או שא נור)
אפרת נ.ב ואיפה "שיר הרוח על המים עם האייקונים??

למעלה