מי הסית לרצח?

אבנר.

New member
ענברוש!

אתה חולק על העובדה שאבישי רביב היה סוכן של השב"כ?

EverMan

New member
כן

סוכני שב"כ לא מתגלים כל כך בקלות. זה פשוט סיפור מטומטם שמישהו המציא

שמאלני

New member
אבנר :) הפלת את עצמך...

"אוף שמאלני יש עובדות !!" איזה עובדות יש אבנר? שהימנים הדליקו נר לזכר רבין שהוא עוד היה חי,שהימנים צעקו "רבין בוגד רבין רוצח",שהימינים צעקו,"בדם ואש את רבין נגרש". אתה מבלבל את המוח,אין לך מה להגיד אז אתה כותב שאנחנו הסתנו. נראה לך ששמאלנים יצאו נגד רבין? אם כן אז למה השמאלנים הלכו לכיכר בכדי לתמוך ברבין. מי שרצח את רבין התשובה ברורה ומוקלטת שיגאל עמיר רצח את רבין. אל תתכחש לעובדות שאתם הסתתם נגד רבין,ואחד מהימין רצח את רבין. אתה מתכחש להסתה שלכם ומה אתה כותב לי למטה. "מה לגבי ההסתה של השמאל?!". זאת אומרת כל מה שכתבת לא הסתנו,ואז פתאום אתה כותב,ומה לגבי השמאל. מה לגבי השמאל אבנר? הלכנו לכיכרות וצעקנו לרצוח את רבין? בחיים לא תראה שמאלני קורא לרצוח את שרון.

אבנר.

New member
ואני עוד הפלתי את עצמי בפח... חחח..

העובדות הן ששמאלנים צעקו: "לרצוח מתנחלים" - שפרופסור שטרנהל, קרא בעיתון הארץ: לערבים למקד את הפגיעה במתנחלים! כן, מפורשות כך!! לא טענתי שהשמאל קרא לרצוח את רבין.. -אמרתי שלשמאל לא חסרים פרקי הסתה נגד הימין! וההסתה העיקרית מקורה הייתה אצל חוגי רוח של השמאל. עכשיו, שאלונת: למה השב"כ חילק כרוזים של רבין במדי SS ?? - שאלה, שעד היום לא קיבלתי מאף שמאלני תשובה עליה!!!

שמאלני

New member
אבנר תגיד אתה דפוק?????????????

השב"כ חילק את הפוסטרים של רבין במדי אס אס? אלא היו אנשי כהנא המשוגעים הלא נורמלים שמצדי הם כמו ערבים. השמאל לא הסית בחיים וגם לא יסית כי לנו יש משהו שלכם אין,שכל !!

אבנר.

New member
ואני עוד הדפוק....

נעשה את זה שלב שלב.. קודם כל: -אתה חולק על העובדה שאבישי רביב חילק את הפוסטרים הנ"ל?

שמאלני

New member
זה ברור מי חילק...

מי שחילקו את הפוסטרים היו אנשי כהנא המשוגעים.

אתה לא בדיוק מי שהייתי קורא לו

מייצג השמאל הישראלי. מצטער. אתה יורד לפעמים לרמות שלא מתאימות אפילו לך..."יש לנו משהו שלכם אין, שכל!!!"- מה אתה בגן? אולי תתבגר? ההסתה היא לא בעיה של שמאל או ימין אלא של חברה. החברה הישראלית. "אנשי כהנא המשוגעים הלא נורמלים שמצדי הם כמו ערבים"- הייתי אומר שבמשפט הזה יש גזענות וקיצוניות... שמאלני תחשוב טוב טוב לפני שאתה מתבטא כי יש לך נטייה לרדת לרמות שיכולות לפגוע באנשים. ונראה לי שלומר לאבנר שאתה מצטער על העניין של "תגיד אתה דפוק?????" רק יועיל לתדמית שלך... שרימפיניון

שמאלני

New member
תגיד לי שרימפיניון אתה טמבל או מה..

אני לא רוצה ליצג את השמאל,אני מתעצבן מאנשים שמעווטים את ההיסטוריה. יש פה כמה ימנים אטומים שאי אפשר לדבר איתם,הם לא קולטים שיש זרמים בעולם הערבי כמו שיש זרמים אצלנו. לא כולם מחבלים ולא כולם רוצה מלחמה,תתפלאו לשמוע שיש כאלה שרוצים שלום איתנו. ואני סתם כותב מה אתה שם לב לכל מה שאני כותב,זה שאני מקלל זה לא שאני שונא אותו אני רק מתעצבן לפעמים אז אני מקלל,אבל בצחוק.

TheHock

New member
תגובה

שחר. אתה אולי לא מתכוון למה שאתה אומר כשאתה מקלל אבל אחרים לא יודעים למה אתה מתכוון והם נפגעים. בנוסף לכך מדובר בעבירה על חוקי הפורום שבגללה נמחקו יותר מ5 הודעות שלך בעבר! סוג כזה של הומור- קללות. אינו מתאים לפורום. בפורום יש לשמור על שפה נקייה! TheHock

למעלה