מי המפגרת הזאת!!!

מי המפגרת הזאת!!!

מי זאת חברה של אורלנדו שלי?! לכל הבנות: עינב + אורלנדו בלום = big love 4 ever ושכל הקנאים ימותו!!!

למה לפתוח הודע חדשההה? ../images/Emo122.gif

לחברה של אורלי קוראים קייט בוסוורת', והיא שחקה בסדרה "אמריקנים צעירים" ששודרה בערוץ 3. בקרוב יוצא לה סרט קולנוע חדש. וזהו, הם מאושרים ביחד והיא מתוקה ונגמר העניין.

צודקת!!

היום זה כבר התחיל לעבור כל גבוללללל!! הודעות חדשות בכל מטר! (או יותר נכון מילימטר
)
די לשירשורים! יחי הניצלו"שים!!

ישש! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני מבטיחה לך שתהני!!! חוץ מההקדמה, כי היא משעממת מוות, אבל אני חושבת שהיא קצת הכרחית כדי להבין את התחלת הספר. (צד שני אם ראית את הסרטים אז תביני בכל זאת..
)

חחח

דילגתי על ההקדמות, ובאותו זמן גם נזכרתי שזו הסיבה שלא קראתי אותו אז... עד שמגיעים לתחילת הספר מזדקנים!
(משפט די טיפשי אבל משעשע
) אני אעדכן אותך במצבי.

bloomy

New member
היא ממש מתוקה!!! ../images/Emo68.gif

כן, ראיתי אותה ב-trl והיא ממש חמודה!
אני שמחה שדווקא היא החברה של אורלי, כי היא מושלמת (כמעט כמוהו...) אוטוטו יוצא לה סרט חדש שנקרא- win a date with chad hamilton או משהו בסגנון... הם מאושרים וכיף להם ביחד, הולוואי ויהיה להם רק טוב ביחד!! ועוד תמונה

karin byrne

New member
מה קרה ?למה מפגרת?

נראה לי שאת הקנאית כאן(בלי להעליב כן?)...אם טוב לאורלי עם קייט אז גם לי טוב שהוא איתה(למרות שהיה יותר טוב איתי
)....אני מאחלת להם שיהיו מאושרים ביחד...וד"א קייט ממש בסדר....היא חמודה לאללה....וגם פצצה....חחחח....

למעלה