מי המליץ על sygate ?!

זוהר פ

New member
מי המליץ על sygate ?!

ניסיתי אותה. יש לה נטיה לקרוס כשקופצים חלונות והכי גרוע, כל הפורטים אמנם חבויים מלבד אחד netbios שממש פתוח (אולי בגלל שהיא קורסת ? אני לא יודע) אז לפני שאני מוותר עליה לגמרי, אפשר קצת תמיכה טכנית ותגובות ?

Yellow Hacker

New member
אני המלצתי ועדיין ממליץ !

אני מצטער, אבל אני לא יודע על מה אתה מדבר בכלל...אצלי הפייר וול לא קורס בכלל. אולי...אמליץ לך לעשות משהו שישנה את המצב: תמיד (אבל תמיד!) תפעיל את הפייר וול לפני שאתה מתחבר לאינטרנט וכך האקרים לא יכולים לראות אותך...אם תפעיל אותו באמצע ההתקשרות לאינטרנט אז זה לא יהיה שווה כל כך. אני אישית כיוונתי שהפייר וול שלי יפתח כל פעם אחרי הדלקת המחשב אוטומטית כדי לא לשכוח את זה! אמ...אמ...אם אתה כל כך לא מרוצה אז נסה kerio- הרבה ממליצים עליה כאן..למרות שאני אישית לא אהבתי אותה...

זוהר פ

New member
אנשים, ../images/Emo53.gif

אני מבקש התייחסות להודעה. מי שיכול לעזור לי טכנית

dando1

New member
בוא אני יסביר לך קצת על הפיירוול

המצויין הזה., אתה יודע שאתה יכול לדעת מלא מלא פרטים על מי שפורץ לך? אתה יכול לדעת:פקס,טלפון,חברת אינטרנט,איפי,כתובת,עיר,ארץ, מיקוד,ממש הכל!!שם,שם משפחה,ממש שווה הפיירוול הזה. מומלץ בחום!

Bender Unit 22

New member
אתה יכול לקבל רק את כתובת ה- IP שלו

וגם זה לא בהכרח נכון. שאר הנתונים שייכים לבעל טווח הכתובות, לרוב ספק האינטרנט, לא למי שביצע את הניסיון.

זוהר פ

New member
ברור שאני מפעיל אותה לפני ההתחברות

ומהקצת שראיתי (עד שהיא נתקעה) דווקא מאד אהבתי היא מגלה פרטים על האנשים ? או רק עד לספקית האינטרנט (מה שיותר סביר וגם אחרים עושים) ? אם מישהו יכול אולי להסביר לי למה כשנפתח חלון התראה (כשעשיתי בדיקה לראות איך היא מתפקדת) התוכנה הפסיקה להגיב ? ומה עושים בקשר לזה ?

uzi2

Active member
אוקיי

קשה לי להצביע מדוע היא נתקעת אצלך כי לא ראיתי תופעה כזאת במקרים אחרים. בעיקרון, אני מניח שכל תוכנה לא טריויאלית, תיתקע לפחות אצל אחוז כלשהו מהמחשבים, ולא תמיד באשמתה (לפעמים פגמים שהצטברו במערכת ההפעלה). לגבי עניין הפרטים על הפריצה, אכן כל הפרטים שהיא נותנת מתייחסים לספקית שרותי האינטרנט ולא לפורץ, אבל כמובן תאורטית ניתן למסור לספקית שרותי האינטרנט את מספר ה- IP של הפורץ ואת הזמן המדוייק שבו זה קרה, ובמידה ולא עבר יותר מדי זמן, יהיה ניתן לאתר את הפורץ (בהנחה מוטעית שהספקית תסכים לשתף פעולה מבלי שתהיה תלונה במשטרה).

uzi2

Active member
אה, בנסיבות מסויימות ידרש גם מס´

בנסיבות מסויימות בנוסף לאמור לעיל, ידרש גם מס´ הפורט בצד של הפורץ.

Yellow Hacker

New member
אנשים אנשים !

למה לטעון כל כך הרבה טענות נגד הפייר וול "המסכן" הזה ?! הוא פייר וול מאוד טוב מבחינה מקצועית ואישית! הוא לא מושלם אבל מה אתם כבר יכולים לדרוש מפייר וול שהוא בחינם (!!!) הוא גם לא בא בגירסאת דמו או הדגמה (כל השטויות האלו) אלא בא בגירסה מלאה וטובה. אז אני מבקש להפסיק להתנכל לפייר וול המצוין הזה של Sygate בבקשה!

למעלה