מי? המי?

meandmeandme

New member
מי? המי?

אמממ... שלום... רציתי לשאול אותכם כמה שאלות על המי. ואולי אפילו תרצו לענות
. איזה אלבום שלהם אתם הכי אוהבים ולמה? מה אתם חושבים על Face Dances? ומה לדעתכם חשיבותם לפלישה הבריטית? תודה רבה לאלה שיענו.
.

Chocoholic

New member
תשובה חלקית

לא שמעתי את כל האלבומים לכן לא אוכל לקבוע לעצמי אלבום הכי אהוב. המי פיספסו במידה מסוימת את הפלישה והצטרפו יחסית מאוחר לגל הבריטי. בתחילת הפלישה במהלך 64', הלהקה עדיין עברה תהליך התהוות. הם שינו את שמם מ The Detours ל The Who, בלחץ האמרגן הם שינו שוב את השם ל The High numbers, הוציאו סינגל ראשון שלא ממש הצליח ובתחילת 65' חזרו לשם The Who. בזמן הזה הם ביססו את עצמם בלונדון כלהקת R&B רועשת ופרועה, החליפו אמרגן והוצאו עוד שלושה סינגלים שהיו להיטים בבריטניה, אך בארה"ב התעלמו מהם. בתחילת השנה הם גם התחילו במקביל להקליט אלבום בכורה בניסיון "לתעד" את הצליל שהפיקו בהופעות חיות. התקליט בסופו לא יצא עקב סכסוכים עם האמרגן. בזמן שלהקות בריטיות אחרות עשו שמות במצעדים האמריקאים, המי עדיין נשארו מאחור. באוקטובר 65' אלבום הבכורה שלהם עבר שינוי דרסטי, משירים שהיו בעיקר קאברים של R&B (ורק שיר אחד מקורי) לאלבום שרובו שירים שכתב פיט, עם סגנון שנטה יותר לפופ. האלבום הצליח באנגליה, בתחילת 66' יצא בארה"ב אך לא עורר הצלחה. האלבום השני A quick one while he's away (או בגרסתו האמריקאית המצונזרת Happy Jack) הצליח להביא להצלחה מסוימת בארה"ב, אך רק ב 67' הם הצליחו להגיע לצמרת עם Sell out האלבום השלישי. בקיצור, הם עבדו קשה בשביל להצליח בגדול...

giba70

New member
מי הבא?

אני לא מכיר את כל האלבומים שלהם, אבל יש לי את האלבום שאני חושב שנחשב להכי טוב שלהם, WHO'S NEXT. החברים האחרים מוזמנים להמליץ על מה שנראה להם, אבל אני בטוח שתהני מהאלבום הנ"ל.

meandmeandme

New member
אממ.../

אני בן... יש לי את Who's Next וכן מאוד נהנתי ממנו. אלבום מומלץ.

המממ....

נהנית מ"מי הבא"? אז אני ממליצה לך לשמוע גם את The who sings my generation וכמובן- את "טומי". ואני חושבת שגם "קוואדרופיניה" לא רע בכלל-מומלץ!

meandmeandme

New member
אממ...

את טומי יש לי... וגם את my generation. על קוואדרופוניה אני חושב שאני יוותר. יש דיסקים יותר דחופים. וגם הוא לא ממש קורץ לי.

משהו שלא אוזכר

ומשום גם לא קיבל יותר מידיי קולות בפרוקייט הוא אלבום ההופעה המצויין Live at Leeds אחד מאלבומי ההופעה הטובים בכל הזמנים, לפני כמה שנים הוא יצא ברימאסטר מעולה ומומלץ לכל חובב רוק

meandmeandme

New member
אממ..

יש לי דיוידי של הופעה בIsle of wirght או משהו כזה וכשקניתי את זה חשבתי שזו ההופעה בלידס
.

ganooov

New member
טווווווווווף, ../images/Emo13.gif

לי יש רק שני אלבומים של המי, את טומי ואת מי הבא. מביניהם אני אוהב יותר את טומי, יותר קסום
.

למעלה