מי הם....

שאלה יפה!!

ללורן היל יש לוק פצצה!!! פינק פצצה רצינית !!! ברנדי נראה לא רע.. וזהו בעיירך אני חושב! לא עולות עוד נשים יפות בעייסק! עדי - שתוהה למה אין יותר ראפריות...!?

טעם נחמד יש לך....

לדעתי גם אליסיה קייז פשוט משגעת.... מהבחורים לדשעתי.. נלי... יאמי יאמי :)היתי עושה לו טובה :) גינוווין... לא רע... טייריס... יאבה!! :)) לודכריס... נחמד... בנתיים זה מי שעולה לי בראש... ניראה מה עוד יצוץ לי... נלה

אלישיה...

כן גם היא ממש שווה ... לא שזה עוזר או משהו...
לא עולות לי עוד זמרות\ראפריות ...

*בובה*

New member
הרשימה...

ראפריות: לורין היל, ברנדי, ליל קימ, איב אבל לא נתמקד בזה... ראפרים: טו פאק, אמינם, נלי, דיאנג´לו, אל אל קול ג´י, ועוד הרבה אבל גם בזה לא תמקד... ראפרים ישראליםםםם: סאב, מ-ג´-י-ק, מוקי, שאנון חמוד, די ג´י אלארם, וכמובן ק-ו-א-מ-י ו-ה-ל-י-פ-ה.

double M

New member
הבעיה עם ליל קים זה שיש לה...

פרצוף של קוף!! אלוהים נתן לה גוף-בעט לה בפרצוף!

double M

New member
לא רע ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אפילו שמתי לך שלושה מתנחלים מחייכים

directory

New member
הא וגם.. לירון ג´חנון תאני

כדי שלא ירגיש שלא חושבים עליו..

inbalit

New member
דעתי היא.....

נקבות- פינק, אייב, ולורין היל היא כזאת פצייץץץץ של בחורה.... זכרים- באסטה ראימס אני כזה אוהבת איך שהוא ניראה, אמינם מה שהייתי עושה לו.... וויקלף ג´אן כזה מתוק יפיפההההה ובארץ זוהי הרשימה: מוקי[איך לא?} קןטג´ {מה שהיתי עושה לו, למרות שיני הזהב} נימי נים {אין מילים בפי} jo-al משלוש לראש קיקלופ אההה וחימי אהבת חייי!!!! עינבלית

root

New member
כמו כולם: לורין היל.... היפה מכולן.

אני חושבת שגם טרבור נלסון, למרות שהוא רק מנחה ושדרן וכו´ הוא פשוט נראה הכי טוב...
בארץ זה לא חכמה, כי הם לא שחורים....
... סתם סתם....

babe10

New member
רוצה את אמינם? ../images/Emo8.gif

לפי מה שנראה לי קצת מסוכן לעשות לו משהו... תהני.

MC JaNaNa

New member
פינקי לפי דעתי...

הכי כוסיות אלה: מריה קארי ג´ניפר לופז לוריהן היל ליל´ קים פינק ומיה יש עוד אבל לא עולה לי בראש כל כך

למעלה