מי הם הStyx?

מי הם הStyx?

האמת אני לא יודע אם הם נחשבים לאגת רוק, בעיקר בגלל שאני לא יודע עליהם כלום. נתקלתי בהם דרך הקאבר שלהם לשיר I am The Walrus של החיפושיות והם נראו לי דיי מגניבים. אז... מישהו מוכן לעזור? ^^

LEATHER REBEL

New member
אז מה, תשקיע בהם רק אם...

רק אם מישהו אחר חושב שזה אגדת רוק? ומה עם דעתך האישית? איך שלא יהיה, שני אלבומים שלהם על דיסק אחד, כנראה בתמונה. הוצאת BGO.

John Barleycorn

New member
Don't cross the styx

סטיקס הם להקת Art Rock אמריקנית ששילבה רוק כבד ומתקדם ולקראת סוף שנות השבעים הוציאה מספר אלבומים פומפוזיים ברוח התקופה. הסגנון דומה ל- Rush, ובמיוחד בגלל הקול הגבוה של הזמר והקלידן המוכשר דניס דייאנג. אני מעדיף אותם על פני Rush ובוודאי על פני "כלבו של פאבלוב". אלבומם המפורסם ביותר, ואולי הטוב ביותר הוא The Grand Illusion שכלל שני להיטי רוק מוצלחים מאד Fooling yourself ו- Come Sail Away, אבל מרבית השירים באלבום הזה לא פחות טובים. חפש סקירה של יקי בקישור "אלבום ליום" משמאל. אני אוהב גם את אלבומם השני שיש בו את הלהיט הראשון שלהם Lady, ושיר שקט ויפהפה עם ג'אם ג'אזי קצר באמצע בשם A Day, ואת Father O.S.A שמתחיל עם ה- Little Fugue in "G" של באך. דייאנג הפליא לכתוב שירים בסגנונות שונים וזה בא לידי ביטוי באלבום הזה.

giloni

New member
The Grand Illusion

אלבום שטוב שיהיה בבית. גם השניים במחיר אחד שהציע רעבל באים בחשבון. אל תקנה שום דבר ממה שהם עשו בשנות השבעים כי זה פלסטיק זול. יקי

giloni

New member
התכוונתי לשנות השמונים, כמובן

את שנות השבעים תקנה יקי

yokei

New member
אלבום חשוב cornerstone

שהיה רב מכר בארץ . כולל את הלהיטים הקלאסיים babe, boat on the river גם שאר האלבום כולל קטעים קסומים ומשתפכים. כמטב המסורת שלהם. הצעה ידידותית לא להתקרב לחומר של שנות השמונים שלהם שהוא מעייף ומעצבן!

tzvikash

New member
דווקא ב1980 הם עשו תקליט לא רע

Paradise Theatre, הרצועה האהובה עלי שם היא the best of times, אבל אני לא זוכר משהו באמת טוב שהם עשו אח"כ.

למעלה