מי הם הגיטריסטים?

לשאלתך...

1. סנואווי וייט- נגן בלוז בשורשיו, נטל חלק גם בהקלטות מקוריות של הפינק פלוייד, מלווה את ווטרס מזה שנים רבות. מנגן על גיבסון לס פול גולד טופ. 2. דייויד קילמיינסטר- חדש יחסית בהרכב, נגן בעל אופי יותר "רוקי", מנגן על פנדר טלקסטר, מה שמדהים הוא כי קולו מזכיר עד מאד את קולו של גילמור..... אחחח ווטרס ווטרס....... מתי תחזור ....... שדה החומוס בודד וגלמוד בלעדייך.....

וגם

אנדי פאיירוית'ר-לוא Fairweather-Low שעבד עם ווטרס ברדיו קאוס ואמיוזד תו דת' וגם בסיבוב הקודם של in the flesh בשנת 2000. חבר להקה ותיק!

נכון..פשוט הוא כל כך חבוי אל הכלים

שקל לשכח אותו..... הוא גם ניגן כמה ומה מתפקידי הבאס בהופעה, וגם היה באסיסט נוסף שהחזיק מאחורי רוג', אני צודק?

Pink Floyd 117

New member
יש לי שאלה בקשר לדייויד קילמיינסטר

כשהוא הגיע לארץ הידע שלי על פינק פלויד היה מאוד שטחי אז לא הכרתי אותו, אבל כבר בתחילת ההופעה הוא משך מאוד את תשומת ליבי. השאלה שלי היא האם יש לו דיסק/אלבום/תקליט או משהו כלשהו שהוא הקליט עם ווטרס. אני לא מבינה גדולה באוספים ואשמח לתשובה פשוטה. תודה!!!

The Walrus

New member
לא.

זוהי הפעם הראשונה שהוא אי פעם מנגן עם ווטרס. אבל אמור לצאת DVD של סיבוב ההופעות בקרוב, מן הסתם הוא יהיה בפנים.

RoieL

New member
הממ

סנואי וויט- שלגיה זכר [?], מנגן על לס פול גולדטופ שנת 69', גיטריסט אגדי. דייוויד קילמינסטר- מנגן על שתי טלקסטר סיגניצ'ר, בא לתת שואו לעומת סנואי שבא לעשות את העבודה- דייב פחות צנוע אבל אחלה גיטריסט. מחליף את הסנוב שלעס מסטיקים בסיבוב In The Flesh.

מסטיק?!

דויל בארמהול השני לעס מסטיק?! נראה לי שאתה טועה אחי, אלה הפרצופים המצחיקים שהוא עשה באמצע השירים, זה לא היה מסטיק! ועוד גיטריסט ענק לדעתי, דומה קצת לסיד בארט וחבל שהוא לא היה בארץ.

The Walrus

New member
אולי סנוב

אבל גיטריסט הרבה יותר טוב מדייב קילמנסטר. גיטריסט גדול!

RoieL

New member
לא בטוח בכלל

מופיע עם קלפטון, לא? בכל מקרה, הכי גדול שאוזכר בשרשור הזה [חוץ מגילמור] הוא ללא ספק ווייט.

The Walrus

New member
הוא מופיע עם קלפטון

ונותן תחרות לא רעה לקלפטון עצמו. הוא גיטריסט מעולה. סנואי ווייט זה סגנון אחר לגמרי, אבל לא הייתי קובע בקלות שווייט יותר טוב ממנו.

Anuerysm

New member
לסנואי יש סגנון אחר

והוא מאוד מתאים לפינק פלויד, אפשר לשמוע את זה בסולו של bird of paradise שזה סטייל גילמור קצת

למעלה