1. סנואווי וייט- נגן בלוז בשורשיו, נטל חלק גם בהקלטות מקוריות של הפינק פלוייד, מלווה את ווטרס מזה שנים רבות. מנגן על גיבסון לס פול גולד טופ. 2. דייויד קילמיינסטר- חדש יחסית בהרכב, נגן בעל אופי יותר "רוקי", מנגן על פנדר טלקסטר, מה שמדהים הוא כי קולו מזכיר עד מאד את קולו של גילמור..... אחחח ווטרס ווטרס....... מתי תחזור ....... שדה החומוס בודד וגלמוד בלעדייך.....
כשהוא הגיע לארץ הידע שלי על פינק פלויד היה מאוד שטחי אז לא הכרתי אותו, אבל כבר בתחילת ההופעה הוא משך מאוד את תשומת ליבי. השאלה שלי היא האם יש לו דיסק/אלבום/תקליט או משהו כלשהו שהוא הקליט עם ווטרס. אני לא מבינה גדולה באוספים ואשמח לתשובה פשוטה. תודה!!!
סנואי וויט- שלגיה זכר [?], מנגן על לס פול גולדטופ שנת 69', גיטריסט אגדי. דייוויד קילמינסטר- מנגן על שתי טלקסטר סיגניצ'ר, בא לתת שואו לעומת סנואי שבא לעשות את העבודה- דייב פחות צנוע אבל אחלה גיטריסט. מחליף את הסנוב שלעס מסטיקים בסיבוב In The Flesh.
דויל בארמהול השני לעס מסטיק?! נראה לי שאתה טועה אחי, אלה הפרצופים המצחיקים שהוא עשה באמצע השירים, זה לא היה מסטיק! ועוד גיטריסט ענק לדעתי, דומה קצת לסיד בארט וחבל שהוא לא היה בארץ.