מי הכי יפה!!?

Rioter

New member
../images/Emo122.gif הממ...

תראי, הם עברו אודישנים. הם מופיעים בטלוויזיה. כולם צריכים להיות יפים. והרי כולם יפים. הרי שופטים לפי מראה חיצוני. מי שלא יפה, לא יכול להיות בטלוויזיה. הוא לא מתאים מספיק. הרי מי שלא יפה, מי שהאף שלו לא ישר מספיק, השפתיים שלו לא מלאות מספיק, השיער שלו לא מטופח מספיק, והוא לא רזה מספיק... למה שיקבלו אותו לסדרה? הרי אף אחד לא אוהב לצפות באנשים מכוערים בטלוויזיה. נכון? .. (הודעה זו נכתבה מתוך מרמור וכעס. אני מדברת ברצינות, אבל גם יש פה עוקצנות וציניות.)

Rioter

New member
זה לא משנה.

איפור יכול להסתיר חצ'קונים. ספרים יכולים לעשות פן. אופטיקאי יכול להביא לך עדשות כחולות. ותסלחו לי, אבל אני לא מסתירה את מי שאני בעזרת השטויות האלה. אני מי שאני, ואני גאה בעצמי. אולי אני לא אופיע בטלוויזיה אף פעם.. אבל את האמת? לא אכפת לי. אני מאושרת, וטוב לי כמו שאני. ואת האמת? עוד החלקה בשיער, עוד איפור.. זה לא חשוב. הם נולדו יפים, הם אנשים יפים - והם ישחקו בטלוויזיה. וזה לא נובע מתוך קנאה, אני מפרגנת להם. זה נובע רק מתוך תסכול.

hilasapir

New member
אבל מצד אחר...

מי שמופיע בטלויזיה קובע את המודל ליופי....כלומר אם אף עקום היה במודל אז לא היינו מסתכלים על זה בסלידה

בכריתוש

New member
לא נכון!

מי אמר? לא כולם חייבים להיות מושלמים. מה כל האנשים בעולם כאלה יפים? אני אישית חושבת שזה לא טוב שתמיד בוחרים רק את היפים.. מה למכוערים אין נשמה? וחוצמזה זה שבוחרים רק יפים מראה בדיעבד שכולם צריכים להיות יפים וזה מה שיפה וזה לא נכון.. נעם =)

Rioter

New member
לא כולם חייבים להיות מושלמים.

אף אחד לא מושלם, אבל מבחינה חיצונית הוא חייב להיות יפה. נכון, גם אני חושבת שזה לא טוב שתמיד בוחרים רק את היפים. אבל אלו העובדות. עם אנשים מכוערים לא יצפו בתוכנית, או הסרט. והיי, נניח שיצפו. הביקורות ישבחו אותו על כמה שהוא יפה. ועד כמה שאנשים פחות יפים רוצים להשתלב בתעשיית הבידור, המראה החיצוני שלהם מקשה עליהם. וכן, עד כמה שזה מאכזב, אלו העובדות.

סוכריה16

New member
חח אפשר להבין איך הגעתם

לשטויות האלה בכלל!? ברור שכל שחקן מאופר .. אבל פאקק מה אכפת לי מאיפור. סה"כ ענין אותי לדעת מה אנשים חושבים. שמי הכי יפים בסדרה ואתם מחרטטים לי פול שטויות ולוקחים את זה ללב- לא שיש בכלל מה לקחת ללב..

orel4400

New member
לפי ראש 1...

לפני כחודש הייתה כתבה קטנה עם השמיניה והם בחרו... ביפים והיפות שלהם! אלו ששטפו להם את העיינים בזמן הצילומים.. ואני גאה להגיד שזה... מיכאל אלוני ועדי הימלבלוי

סוכריה16

New member
אתם מוכנים להירגע!!!?

חח סה"כ שאלתי מי לדעתכם הכי יפה בבנות והכי בבנים. והסקר הזה טוןעה לגבי הבנים. האדם הזה פשוט כונף. עדי יפה. אם כבר אז אבי|מאוהבת|

למעלה