מי הכוכב האמיתי?

קיז

New member
מי הכוכב האמיתי?

יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון, במיוחד לאחר שראיתי את הסרט. נראה לי שבכל הסדרה, הומר הוא בעצם הכוכב, וכל השאר הם יותר על תקן מסייעים. אולי אני טועה, אבל כשאני חושב על זה, בהרבה פרקים הומר הוא הציר, והכל סובב סביבו. גם בסרט היה ניתן לראות שסה"כ היה לו את הכי הרבה טקסט, ואת הקטעים המשעשעים ביותר לדעתי לפחות. האם זה באמת ככה, אן שסתם נדמה לי? וד"א, עוד משהו חושב שחבל שגיל לא הופיע בסרט?

homerJsimpson

New member
יש הרבה מאוד פרקים שבהם מרכז העלילה

נסוב אחר דמויות אחרות. הסרט התמקד בעיקר בהומר כיוון שהומר הוא הדמות הכי אהובה על כל המעריצים, אין מצב שאיזה מעריץ יגיד "די כבר עם ההומר הזה, לא נמאס?" בעוד שדמויות אחרות- יש שאוהבים אותן ויש ששונאים אותן, ויוצרי הסרט לא רצו לקחת הימור. וגיל? דמות לא מצחיקה. והנה ההוכחה על חילוקי הדעות לגבי דמויות המשנה.

starman

New member
הגיבור הוא .... מילהאוס

אין גיבור , כולם גיבורי משנה . ואכן הצטערתי לא לראות את גיל ועוד דמויות שלא הופיעו .

Numnum

New member
אכן כך, הומר הוא הציר של הסדרה

ואחריו מגיע בראט. זוהי תוכנית שבמקור מצחקקת על המשפחה האמריקאית הטיפוסית (בהקצנה חדה)והאבא בראשה.

BaTeL37

New member
אממ...

בעיקרון כל הדמויות תורמות משהו לתוכנית...אבל ללא ספק אין כמו הומר=] ד"א חדשה פה..עד עכשיו הייתי רק קוראת בפורום...אז שאלום לכולם אני בת אל

shuiit

New member
ראיתי על זה פרק...

בעיקרון אין באמת דמות ראשית אבל מה שכן תמיד יש דמות מרכזית בפרק... בהתחלה (בעונות הראשונות) ברוב הפרקים זה היה בארט.. ובהמשך הבינו שהומר הוא דמות שהאמריקאים כנראה יותר מתברים אליה כי התחילו לעשות בעיקר פרים סביבו..

ונפלון

New member
ברור שהומר

איך אפשר להגיד על מישהו שאוכל בייקון עם כל דבר שהוא לא כוכב?

קיז

New member
נצחון די ברור

אז נראה שהרבה פה חושבים שהומר הוא הכוכב. אני תמיד ראיתי את הסימפסונים כקבוצה, שהיא נוקבת ומצחיקה יותר מסך כל חלקיה. אולי לאחר כ"כ הרבה פרקים, קשה כבר לכתוב פרקים עבור כל המשפחה כמו פרק 13 בעונה 17 עם הסיפור בתוך סיפור בתוך סיפור. נראה שבקשר לגיל קצת פחות מסכימים איתי. אולי זה קצת מתוך רוע לב, אבל מצחיק אותי איך שהוא תמיד נדפק בעבודות הכי גרועות...

xamin99

New member
הכוכב הוא בעצם spider pig

אבל עד שהגיע הסרט אף אחד לא יידע זאת בכלל

למעלה