מי היה מאמין?..

שבוע טוב לכולם חוים

שיר השבוע:שנינו שווים-אביב גפן שיר גאנז השבוע שלי: סוויט צ'יילד אלבום השבוע שלי: אפטייט תכנית טלויזיה של השבוע: הש"ש סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע.. ספר השבוע: =X ציטוט השבוע: "הצד האפל של הירח הרבה יותר מעניין אותי מהצד המזרחי של ירושלים"-אביב. דאמ. גאון. המלצה לסופ"ש: יהיה טוב. תמונת השבוע:

IzzyStradlin

New member
..

שיר השבוע: Something In The Way שיר גאנז השבוע שלי: Reckless Life אלבום השבוע שלי: Nevermind תכנית טלויזיה של השבוע: Simpsons סרט השבוע: "החטוף" (לא יודע מה השם באנגלית..) ספר השבוע: קבורה אלמונית ציטוט השבוע: המלצה לסופ"ש: תמונת השבוע:

התשובות של אני

שיר השבוע: you dont miss your water - craig david‎ שיר גאנז השבוע: out ta get me אלבום השבוע: use your illusion 2nd‎ ספר השבוע: אש זרה - סטיבן קינג . סרט השבוע : מת לדייט. המלצת השבוע: אל תשמעו מזרחית. טיפ: אין. הארנק באוטו.

צליל בר

New member
אני, למרות שעכשיו תחילת שבוע :)

שיר השבוע: jimmy eat world-work שיר גאנז השבוע שלי: 14 years אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: "בוגדים" בריאליטי טי וי סרט השבוע: למי יש זמן? ספר השבוע: צריך לקנות... ציטוט השבוע: "קשה בתרגול, קל בבגרות" :p המלצה לסופ"ש: ללמוד :) תמונת השבוע:

למעלה