מי היה מאמין

מי היה מאמין

שהנושא שיגרום להכי הרבה אקשן ופעילות בפורום, הוא לא ילדים לא הורות לא גמילות לא דיוני הנקה כן או לא לינה משותפת כוסברת חופש אלא פשוט מאד ס-ק-ס. ומזל שעזבנו את טמקא, לא רוצה לחשוב על כמות הציטוטים בעמוד הראשי שהיומיים האלה היו מקנים לנו.

מאמינה

סקס זו התשוקה הממומשת כאדם, כאשה וכזוג. (חלק מתשוקה כהוויה). פעם לא ידעתי "רק" להתחבק בלי לה&*@#, מגלים עולמות חדשים כשנולדים הילדים.

התגובה שלי באיחור-נבלעה אז אגיב פה..

קראתי את כל השירשור מתחילתו ועד סופו) אני חושבת ואני מדגישה שזאת דעתי בלבד, אם הגבר יותר "חרמן " מהאישה לדעתי אישה שאוהבת צריכה לספק אותו אפילו אם לפעמים לא בא לה. מדברת על נשים שכן אוהבות סקס אבל אין כוח. לדוג':אם בד"כ לאישה יש כוח לפעמים בשבוע,והגבר זקוק ליותר אז לבוא לקראתו ולהתפשר על 3 -4 פעמים בשבוע. לדעתי כשאוהבים באמת צריך להתפשר בנושא. הרי את עושה טוב לגבר שאת אוהבת(בהנחה שלא סובלים בזמן הסקס אלא סתם לא נהנים*-כי אין כוח) לדעתי אישה שפחות אוהבת ,שתיקח את זה בקטע של לפנק את הבעל...

אני חושבת שהתגובה שלך חריגה בנוף פה

מכבדת את זה שזו דעתך אבל מבחינתי זה משול לזה שיבוא הביתה עייף ואיך שיכנס בדלת אסיר את נעליו על מנת לעסות את כפות רגליו (במובן הפטריאכלי של המעשה, לא סתם מסאז' כפינוק). מה זה "זקוק ליותר"? תכל'ס,את יודעת,הוא יכול גם לספק את עצמו... הנושא הזה לא נפתח פה, אבל אני יודעת משיחות עם חברות שכולם ללא יוצא מן הכלל עושים את זה, גם כאלה הזוכים בסקס על בסיס כמעט יומי (מדברת על הצד הגברי). הוא יכול לעשות טוב לעצמו כמו שאת עושה לו טוב (נו,כמעט כמו
) מבחינתי סקס זה לא לפנק אותו, אלא לעשות טוב לשנינו. לא בא לי -אז לא. גם לא מרגישה שצריכה לתרץ, פשוט לא בא לי. מצד שני, אני לא מאלה שעושות פעם בחודש ובאמת תוהה איך מתמודדים ככה (שני הצדדים).

pruvence

New member
מסכימה איתך במאה אחוזים!

צריך לבוא לקראתם אם הם רוצים. ורדה ז'קונט אמרה פעם (והאשה הזו חכמה) שמה איכפת לך לתת לו את ה-5 דקות האלה ביום אם הן כל כך חשובות לו? אנחנו לפעמים עושות מזה כזה סיפור, אבל זה בסך הכל כמה דקות...אז אני אל אומרת שכל יום, אבל אפשרי 3 פעמים בשבוע.

efratcn

New member
אני בוכה פה, בחיי.

מה זה כזה סיפור? כולה 5 דקות? אם זה לא כזה סיפור, אז באמת מה הסיפור? מה אכפת לי שישתמש בגוף שלי להנאתו שלו? שיחדור אלי גם אם לא נעים לי? יבוא לי. הרי גם באונס בפרדס חשוך נפגעות רבות מדווחות על התעוררות מינית תוך כדי האונס. אז מה הבעיה? אולי הוא לא אנס אותה בכלל? זו תגובה פיזיולוגית טבעית ונורמלית, ההתעוררות המינית (ה"יבוא לך, דינה"). מה שלי מפריע זה המיסחור של זה בתוך מערכת יחסים שאמורה להתבסס על אמון וקירבה ואהבה. רגע מכונן בזוגיות שלי היה כשהוא אמר בפה מלא - אני לא יכול להנות אם את לא נהנית גם. פשוט פיזיולוגית לא יכול.

פישים

New member
המשפט האחרון שלך

כלומר מסכימה עם הכל, אבל עם הסוף - מסכימה מהחיים
ומשהו לך - בעצם, במסר.

pruvence

New member
מה הקשר לאונס?

די מזעזע שעשית השוואה לאונס, מדובר באהוב שלך, במישהו שנישאת לו כי את אוהבת אותו, את חיה איתו, את מגדלת איתו את ילדייך, גם אם את לא ממש רוצה הערב ואת עייפה, את עדיין לא נאנסת, כי את עושה את זה בהסכמה,כי את אוהבת אותו. ההשוואה ממש לא הייתה לעניין.

ונראה לך שזה מה שמספק את היצר של הגבר

אם אשתו שוכבת כמו בובה ורק "מספקת" אותו. ההנאה צריכה לבוא משני הצדדים. גם הגבר צריך להתחשב ברצונותיה של האישה. התפשרות צריכה לבוא משני הצדדים. (בהנחה של מדובר ביובש של חודשים)

לא נורא

אחרי שהזדעזעת... אני עושה ככה כי אני אוןהבת אותו,מכבדת אותו וחשוב לי שירגיש טוב גם כשלא בא לי ,לא איכפת לי לתת לו את ה-5 דקות שלו,הוא נהנה מזה... וחלק מהשבוע עושים ביחד בכיף...

התכוונת אליי? מה בדיוק זיעזע אותך?

ובדיוק בניק שלי לא תקין בעינייך? ואם כבר לפחות אני לא בבדוי ואומרת את אשר על ליבי.. לא נורא הזעזוע יחלוף מתישהו...

ישנונית כתומה

מדובר במקרה הזה על אישה שכן אוהבת וברוב הפעמים כן שוכבת מרצון ונהנת אבל כשהיא עייפה לא איכפת לו (לגבר) שיהיה שוכבת כמו בובה....הוא חייב את זה ומרגיש טוב אחרי זה. גם לאישה ממש לא מפריע לתת לו את ה-5 דקות התפרקות שלו.

efratcn

New member
אני רוצה להנות מסקס. יש עוד דרכים לפנק אותו

מבלי שיעשה שימוש בגוף שלי. לא מוכנה לזה בשום אופן. איך יכןלה לחנך את הבן או הבת שלי ש״הגוף שלי ברשותי״ ושלא יאפשרו לאף אחד מגע לא נעים אם אני בעצמי עוברת מגע לא נעים???

adif11

New member
ויש רק עוד נושא אחד שמצליח לעורר כ"כ הרבה

תגובות חוץ מסקס והוא .... כביסות !

למעלה