מי היה בעצרת רבין?

vered151

New member
אני הייתי......

היתה עצרת מדהימה... הגעתי לקראת הסוף כבר כי ההתארגנות לא היתה משהו... אבל עדיין היה טוב

יבח

New member
נמ...אני..

בשתי מילים- קר ורטוב. XD בקצת יותר... אממ...הגענו פחות משעה לפני הסוף
ככה שזה היה קצת מיותר... וגם הראש שלי לא היה יותר מידי בעצרת.. יותר באנשים אחרים=/ למרות שהגשם בסוף היה נפלא:]]

spraizler

New member
אני לא מדבר על הגשם ועל מזג האוויר

אני מדבר על התוכן של העצרת על איך זה נראה, כמו עצרת או פסטיבל כמה אנשים היו דברים כאלה

פסטירבין..

גם אנחנו איחרנו..(מרום גליל האלה..
)לפי מה שהבנתי היה משהו בסביבות המאה אלף,ובשביל לראות משהו,או להגיע לשלט הזה של בני המושבים היינו צריכים לעבור בתוך המאה אלף האלה שהתחילו לעשות לנו הרצאות ולהגיד כמה שזה לא מכובד וכאלו..ויכול להיות שהם באמת צודקים אבל בכל זאת,מה לעשות שהאוטובוסים איחרו..?חוצמזה,אני הרגשתי שזה היה אשכרה פסטיבל...רוב האנשים באמת באו לזכרו של יצחק רבין אבל זה נורא קשה להתנתק מהאווירה הזאת של החברים..זה היה מין..מפגש כזה..לראות חברים שלא ראית שנים,וזה סבבה אבל עדיין..בכל מיקרה..מה שכן הצלחתי לשמוע זה חצי מהנאום של דוד גרוסמן..ואחרי כל הזמרים המפורסמים וזה,הנאום שלו היה סוג של אמת..לאיודעת איך להסביר..בשבילי זה היה התוכן של העצרת..וזהו..וואו..איזו חפירה
וגם,עדיין אני לא הבנתי איפה הבמה הייתה?!כל מה שראיתי זה המסך...וכל האנשים שהסתכלו לכיוון אחד...
אלינור..

FlootzicK

New member
אני הייתי...

היה טוב.. אבל תכלס זה הפך לפסטירבין... למרות שהיו שם כמה נאומים ששווה היה לבוא רק בשבילם...

מיכלצי

New member
סך הכל היה נחמד

את הנאומים לא בדיוק אהבתי, וזה שהעצרת פוליטית בכלל די מכעיס אותי בגלל שאז מגיעים לעצרת פחות אנשים, וזו בכלל אמורה להיות עצרת נגד האלימות ולא מפגן לשמאל. גם אם אני מסכימה עם הדברים שנאמרו, אני לא חושבת שזה המקום המתאים. באו המון אנשים, 100,000 לפי העיתונים. מכובד. פגשתי אנשים טובים ביניהם דור הזה שנתקע עם הסנאדה של השלט כל העצרת, ויסמין (מותר לי לא לזהות אנשים לפעמים! זה אנושי!!!). כשאני וסוו דברנו עם ספיר, עדי באה לחבק את סער ולא העיפה אפילו מבט לעברי. אגב עדי, המספר שנתת לי אינו פועל. היה סימפטי סך הכל. יש סטיקרים טובים.

../images/Emo9.gif

תקשיבי!!! המדבית ביקשה ממני לחצות את הכביש וללכת להביא לבנות נמעבר לכביש מטריה.. אז הרמזור עמד להתחלף וממש מיהרתי!!! [עזבי את זה שהיה מבול תוך כדי..] ואזזזזז קלטתי את סער, ואמרתי לו שלום וזה, ולא ראיתי אוותך! רק אחרי זה ספיר אמרה לי שזאת היית את! מצטערת על החוסר יחס P:

FlootzicK

New member
אתם לא מבינים איזה דבר מתסכל קרה לי

קודם כל התחיל לרדת מבול בדיוק שקניתי חולצה של ''שלום עכשיו'' ואז הייתי חייב לרוץ ונרטבתי קצת ואז שכבר היה מבול מבול אז הגעתי לאיזה גגון אבל יצאתי באמצע לכמה שניות לבדוק איפה שאר המועצה ואז כולי באמת באמת נספגתי... וכולי קפוא.. קפוא מבחינה של כל פטמה מטר וחצי. קיצר אז ראיתי את יסמין וזה היה די נחמד.. זה קצת עורר אותי.. חח ואז..!! ראיתי את כל גזר בצד השני של הכביש אז התחלתי לרוץ והגעתי לנתיב השני ואז אני קולט שביני לבין המדרכה יש משהו כמו 3 מטר אורך של מים שמפרידים ביני לבין המדרכה האהובה ובדיוק אז הגיח מהצד של הכיכר איזה אמבולנס\כבאית\ אנאעארף ואני כולי בפאניקה שלא ישפריץ עלי כי כל הכביש גם היה מכוסה במים אז התחלתי לרוץ לכל אורך המדרכה עד שבסוף התייאשתי והבאתי איזו קפיצה וירטואוזית לתוך המים וכל הנעל הייתה ספוגה אבל בסוף עברתייייייי וזה לא השפריץ עלייי!!!! האהאהאהאהאאא אני ניצחתי אותה!!! חחחחח

מיכלצי

New member
שלחתי לך מייל

אגב, כשהתקשרתי אלייך, אז זה היה בהתחלה הביתה בטעות וביקשתי מאח שלך את צחי. אהאהאהאה

spraizler

New member
באמת הוא אמר לי היתה בטלפון

מישהי עם קול מוזר.. בכייני כזה

למעלה