מי היה בחברון

את מי זה מעניין?

אני משער שכאן יש רק שבבניקים קדושים. משועממים שמחפשים עירבוביה של חסרי רמת משכל כנראה שאין כאן. (אני לא מדבר על סקרנים).

אני לא שבבניק וגם לא שבבניק קדוש!

אני בחור ישיבה צדיק שבסך הכל נהנה לדבר פה בפורום עם נוער בגילי על כל הנושאים שבוערים בנו.

סליחה

אני מתנצל שלא הבהרתי עצמי מספיק. ``אם יש כאן שבבניקים הרי שאלו רק שבבניקים קדושים. שבבניקים רגילים, משועממים וכדו` אין כאן`. לא הייתה כוונה לומר שכל מי שכאן קשור למכלול ``שבבניק``.

זאבילה

New member
מה שבטוח...

צדיקים גמורים... אין כזה דבר.. צדיק פשוט.. לא נכנס לנט ומי שמגיע לכאן... יכול להגיע גם לחברון.....

שנון.

אבל עדיין לא אמרתי שרק רשעים הולכים לחברון את זה חקר אמר. לדעתי, חברון זה לא כזה סוף העולם... אפילו אברהם אבינו נמצא שם! חח

אני בטוח שאברהם אבינו לא נהנה אתמול

הוא היה שמח עם אנשים היו באים בפשיטות להתפלל על קברו בלא לעשות שם חינגה מטורפת ומופעים המושכים עוללות רח``ל. על ההופעה המסורתית הזו אפשר לומר ``וכבר רבים חללים הפילה``. ולעצם הענין, אני מסכים שלא רק רשעים מגיעים לשם, אבל אנשים שלא חשבו הרבה או אנשים שהניסיון קשה להם היו שם. וחובה לדונם לכף זכות או לא לדונם כלל `אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו`.

אתה צודק בחלק הראשון

אבל לא צודק בחלק השני! יש אנשים שחשים בנוח להתכתב בעולם וירטואלי, אבל לא ילכו בגפם למקום מלא בעירבוביה, שכולו אומר שייכות למקום שבן תורה לא שיך אליו וד``ל.

זאבילה

New member
ממש לא בדיוק...

היו שם.... הרבה חרדים... בניש ודל.... מותר גם ללכת להתפלל אצל האבות והאמאות.... ולשמוע מוזיקה... חרדית לגמרי................

זאבילה

New member
מבין ווודאי שמבין..

רק... הדור שלנו... עמוס בנסיונות.... וה` יעזור... אנחנו אמורים לעשות את ההשתדלות... ויש מצבים... שעדיף להיות שם מאשר....

מצוין

אבל לפחות נדע בדיוק מה שוות אותן הופעות! לפחות נדע שזה ניסיונות! אתה חושב שאם מישהו יספר לי שהיה שם אני יעריך אותו פחות? אני יזלזל בו? אתה מכיר אותי.. רק השתמשתי בהודעה שלך, כדי להזכיר משהו, להזכיר את הערכים שלנו! את הידיעה שזה לא אנחנו.

זאבילה

New member
אז בשמחה...

אני נהנה מאד...... מה שהגבתי לך... שתזכור... שגם היום... יש נסיונות ונשברים וצריך להתחזק... מסכים עם הכל... אבל צריך לזכור שזה רק נסיון... מה שעושים את זה... לא מגדיר אותנו בתור חילוני... ולא בתור שבבניק.... דברים יותר גרועים יגדירו אותנו ככה... ובה איננו עושים אותם...

חקר:

אני לא חושבת שהתגובה שלך נכונה כ"כ. א.לא כל מי שבא לחברון הוא בן אדם חסר רמת משכל ושבא לחפש עירבוביה...אנשים באים כי חופש!וחברון בתור יום בילוי זה דבר טוב וכיף! ב.לא רק סקרנים באים לחברון...אלא גם סתם אנשים שמחפשים בילוי ואין הכוונה פה לבלאגנים.וד"ל!

למעלה