מי היה אתמול בדמניישן?חפירה..

matt hensley

New member
מי היה אתמול בדמניישן?חפירה..

באנו אני ובן דודי אלון הידוע לשמצה(חחח בדאחקות שלי) בהופעה עצמה פגשנו את נימרודל מהפורום ויצא לנו לראות מרחוק את ברלוי מומחה הפורום מצלם את דמניישן... המקום סבבה...סאונד טוב..חחח היה מצחיק לגלות שהסטיגמה שפאואר והאבי זה מוסיקה של רוסים מתגלה כנכונה...חחחחח ההופעות: loud n' clear-החומר שלהם סביר....הארדרוק טחון בלי יחוד מסוים... אני ממש ממש נהנתי מהקאברים שלהם לקווין וסקיד רוו. הכל אצלהם יושב טוב מבחינת נגינה ושירה...הבעיה היא בחומר שלא מעניין מספיק לטעמי... 8/10 stone of tears-התחיל די צולע..השיר הראשון לא היה משהו...אבל הלך והשתפר לקראת הסוף בסולוים מטורפים ומלודיים של שני הגיטריסטים שלהם..והסולן גם שר סבבה.... 9/10 DamNNation-התחילו מעולה ועד לאמצע החומר שלהם בערך היה ממש טוב....גם פה גיטריסטים מעולים ומתופף בין העצבניים שראיתי בארץ...איזה תיפוף... הכל אצלהם דפק טוב אבל לדעתי אחרי בערך ארבע שירים החומר ממש ממש התחיל למחזר את עצמו וחבל שהם לא הלכו על קאברים של מיידן...אבל הקאבר של סימפוני איקס למרות שאני לא מכיר את השיר היה אחלה... 9/10 לסיכום היה ממש כיף...היה מצחיק הקטעים באמצע דמניישן בין חברי הלהקה..חחח והזריקת מקלות תיפוף...חבל שלא היה פוגו רציני...לפעמים פוגו יכול להיות מאוד במקום....היו כמה אבל לא מספיק...

נימרודל

New member
14 מקלות תיפוף!

איזה בנאדם טחון! מקלות זה לא כזה דבר זול שתדעו לכם... בפוגו הראשון לא הבנתי מה הולך שם וברחתי והתחבאתי מאחורי אלון. מה הקטע בזה? אח שלי סיפר לי שפעם בטיול שנתי הם היו באיזה דיסקוטק ואיזה ערס שבר לו תמשקפיים בפוגו... אז הוא שבר לו את האף... מחיר הוגן לא? טחחח... עד שדומניישן הגיעו כבר התחלתי לפהק ורציתי הביתה והם ניגנו בעיקר מטאל מבולגן חרא משעמם כזה... הם התחילו את פיר אוף דה דארק ואז הפסיקו ועברו לשיר אחר. באאאסה! היה בכלל ממש כיף אבל. עכשיו מאט סתם שאלה הכרטיס עלה לך 50 או 40?

matt hensley

New member
דני בשבילך יא פריקית :p

חחח 40 אמרו לי בפלפון שזה יעלה 50..נחמד לדעת שהוזילו את העסק.

נימרודל

New member
דני... ../images/Emo46.gif../images/Emo8.gif

אוווףףף... כבר חשבתי שהוזילו לי את המחיר בגלל הקסם האישי שלי... טחחח... אני? פריקית? אני ממש מקווה שאתה מתלוצץ...

jammit

New member
אוף אדי!

את הולכת להופעות ולא מספרת לי על זה?! בושי לך! זהו! עכשיו נעלבתי!

נימרודל

New member
אבל אבל... אוכמנית שלי!

לא היית נהנית שם! זה היה חזק ומסריח ו... ארררג... מה אני יכולה לעשות שתסלחי לי? :(((( זה יעזור אם אני אביא לך כסף? ואלון שאל עלייך הא? זה כבר משהו... אבל באמת לפי איך שאני מכירה אותך, היית סובלת שם...

FireoaK

New member
לך תזדיין ../images/Emo46.gif

אתה ידוע לשמצה יא מגניב מפקיר תיקים ללא שיער ארוך

matt hensley

New member
שתוק פוגופוב

ואני קורא לכולם פריקים זה חלק מהסלנג הדפוק שלי אז תפסיק לקחת את זה ללב ולריאות ולשלפוחית השתן

נימרודל

New member
אייזה שני חתולים אתם!

תפסיקו לריב כבר! דני -לא נעלבתי... רק רציתי לוודא שאתה לא רציני... אלון- כנ"ל...

FireoaK

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo181.gif../images/Emo11.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

למעלה