מי החפרפרת???

מי החפרפרת???

האם זאת שרי המניפולטיבית, אשר מסוגלת לעשות הכל, אבל פשוט הכל? או שאולי זה טוני טוני המקנא בג'ק, ומקבל יחס לא ראוי מאנשי ctu... יכול להיות שזאת נינה המנסה לקנות את אהבתו של ג'ק, ללא הצלחה... כמובן יש את מייסון - החפרפרת האולטמטיבית! ואולי זה בעצם מייק... מייק השקט... שעושה כל מה שצריך... האומנם? וזה רק אני - או שגם אחרים חושדים טיפה, רק טיפה בטרי באוור?! תגידו מה דעתכם

מאור 87

New member
לדעתי זאת ניקול..

בטח מתחת לשפם הזה מסתתר איזה דרייזן..
לא, אבל ברצינות - מה עם פאטי?? יש בה משהו מוזר.. (למרות שאני יודע מי החפרפרת כי הרסו לי..
)

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifבדיוק!!

ראיתם את הסרט מועדון קרב? אז בסוף העונה מגלים לנו שהתכנית על אותו רעיון, ומראים לנו רק את הקטעים שג'ק מודע להם, ובפרסומות הוא עושה את כל הבגידות האלה.

חחחח... ללא ספק מחשבה מקורית...

אבל אם כך, אז למה יש עונה שנייה ושלישית? ולמה מתכננים לעשות עד עונה 8?

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifמראים 24 שעות של ג'ק

בבית משוגעים. לדוגמא בעונה השנייה יש בבית משוגעים איתו שחקן ישראלי אחד שהשתגע, וחושב שהוא יצליח בהוליווד

בקשר לפרומו של החפרפרת....

אמרו לי שבקשר לחפרפרת שממש רק בשנייה האחרונה של הפרק הבא יתנו משהו בקשר לחפרפת. שהפרק כולו בכלל לא יזכירו את זה, ורק בסוף! באססססה!!!

מהההההההה?!? טססססססס...

ערוץ 10 תמיד עושים את זה... בטריילר הם מראים קטע שמופיע ממש בסוף!

השחקן הישראלי הזה הוא...../images/Emo58.gif

אקי אבני!!! הייתם מאמינים? למה שייקחו את אחד השחקנים הגרועים שלנו. רגע!!! אקי אבני זה זה שמופיע בגברים של שרון או אותו אחד שהיה בשעשועון של ערוץ נשיונל גראפיק???

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifמה ספוילר בזה?

שרושמים שאקי אבני יופיע? זה לא שמישהו יגלה כאן פרטים מסעירים על העונה השנייה, או אפילו שם של דמות, אלא רק שם של שחקן. זה לא הורס לאף אחד כלום (אולי חוץ מההפתעה ש"היי, זה אקי אבני!!", אבל זה לא קשור לעלילת הסדרה).

1. זה כן!

2. מחקו לי פה הודעה לפני הרבה זמן שבכותרת הופיע השם של אקי אבני אז הנה לך זה ספוילר

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifבדיוק

איירה, למה לא הזכרת גם בדרך את תפקיד חייו בטירונות, ועוד כמה תפקידים שאני לא זוכר אותם בדרך? אז מה אם הוא מחלטר מדי פעם בשעשועונים נחותים דוגמת קחי אותי שרון, המבצר וההוא בנשיונל?

אז מי זה השני?

רגע!!! השעשועון בנשיונל הוא עם משהו אחר שאני לא זוכר איך קוראים לו. אברי הוא זה הגרוע שלא צריך להיות ב- 24 שמנחה עכשיו את קחי אותי שרון ומה הבעיה ב"המבצר"? זה בכלל לא תוכנית!!!

למעלה