מי הזמין פרק 121?

sportman1

New member
מי הזמין פרק 121?

אני בכל מקרה לא הזמני .. אין לי HOT ואני שמח בכך..היום בYES משדרים פרק מיוחד של השיר שלנו.. חג שמח ושנה טובה לכולם!!

בכל זאת

New member
יאא איזה כיףףף,ף

פרק מיוחדדדדדדדד של השיר שלנו יוווווווווו יוווווווו אין לי יססססססססססס
מה אני יעשה אימאלה מה אני יעשה בלי הפרק הזה יוווווווווווווווווווו

sportman1

New member
חחחחחחחח........

אל תתלהבי יותר מדי....... אבל הזמנתם פרק 121 של מיכאלה?

הפרק המיוחד זה לא היום....

הפרק המיוחד זה ביום חמישי לא
היה כתוב יום ה'....

perfecta

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif../images/Emo141.gif

אתם יודעים שמדונה הגיעה לארץ בערב ראש השנה נכון? (נראה לי היא הגיעה לסיבוב הופעות)..לא'דעת אני לא חרשתי הרבה על זה ... מה שכן, למטה שמתי קישורים לכמה קליפים שאני נורא אוהבת שלה.. הראשון זה של מדונה בביצוע:like a virgin (סורי מדונה דרלינג...אבל רק הביצוע של אפרת עושה לי את זה...) השני זה מדונה ב:hollywod (בוא'נה אני לא מבינה אותה..איך היא יכולה להצטלם ככה כמעט ערומה?! אזהרה
) והשלישי-מדונה בקליפ:die another day תקשיבו, אני יודעת שאולי זה לא הכי מעניין אתכם מדונה...אבל יש לה אחלה שירים...אז אם אתם רוצים תכנסו אם לא אז לא..

חחחח דסוששש!!!!

כןןןן אני ידעתייי..ומה שאני יודעת זה שהיא לא באה לפה לסיבוב הופעות היא באה לפה לכנס משהו..חחח..איןן לי מושגג כל כךך אבלל חירבשוו לי משהוו שהיא רוצהה להיות יהודייה איןןן לי מושג אבל מה שאני יודעתת בטוח זה שהיא באה לפה לא לעשות סיבוב הופעות אלה לכנסס...חחח!!!

perfecta

New member
פחחח..סוזי כנסי../images/Emo141.gif

אם היא רוצה להפוך ליהודיה אז כדאי לה להפסיק להתלבש כמו פרוצה (לא משהו נגדך מדונה, אבל ככה זה העם היהודי..אי-אפשר להסתובב פה ברחובות עם תחתונים וחזייה..סורי..
)

למעלה