מי הולך לזאפה
M MISS MUSIC New member 16/11/08 #3 אני וליטלי בעזרת ה'../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif יוווווווווו איזה כייף, נשאר רק עוד שבוע בע"ה כל מי שמגיע בע"ה שירשום... מעניין אותי מי בא
אני וליטלי בעזרת ה'../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif יוווווווווו איזה כייף, נשאר רק עוד שבוע בע"ה כל מי שמגיע בע"ה שירשום... מעניין אותי מי בא
ש שי shay love sarit New member 16/11/08 #4 איזה כיף../images/Emo24.gif זה במוצ"ש הבא../images/Emo70.gif
מ משה 102 New member 16/11/08 #5 אני מחכה להיות בזאפה מתישהו זה פשוט בלתי אפשרי לחזור כי האוטובוס האחרון ב23:35
M MISS MUSIC New member 16/11/08 #6 תבדוק עד איזה שעה יש מוניות שירות מת"א לב"ש.. אני כמעט בטוחה שהמוניות שירות נגמרות יותר מאוחר מאוטובוסים...
תבדוק עד איזה שעה יש מוניות שירות מת"א לב"ש.. אני כמעט בטוחה שהמוניות שירות נגמרות יותר מאוחר מאוטובוסים...
ש שי קרן20 New member 16/11/08 #8 אני בע`ה! איזה כיף! אראה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן! וגם אלו שלא ראיתי כמו שי.ואראה את בץ ונולי כפרעליהן(דנה ורעות)
אני בע`ה! איזה כיף! אראה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן! וגם אלו שלא ראיתי כמו שי.ואראה את בץ ונולי כפרעליהן(דנה ורעות)
ש שי shay love sarit New member 16/11/08 #9 ../images/Emo13.gif אשמח ליראותך ולהכירך במציאות חיחיחיחי
M MISS MUSIC New member 16/11/08 #10 שבי כפרעליך../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif איזה כייף יהיה לראותך אחרי כ"כ הרבה זמן שלא התראינו אגב...היה לי ממש מוזר לראות הודעה ממך בפורום היום....אתה לא בבסיס או שכתבת מהפלאפון או משהו כזה
שבי כפרעליך../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif איזה כייף יהיה לראותך אחרי כ"כ הרבה זמן שלא התראינו אגב...היה לי ממש מוזר לראות הודעה ממך בפורום היום....אתה לא בבסיס או שכתבת מהפלאפון או משהו כזה
ש שי קרן20 New member 16/11/08 #11 חחח לא שמת לב לשעה?! ברור שאני בבסיס הייתי אחרי שמירה.אני חוזר הביתה יום חמישי יומים לפני ההופעה