מי הולך השבוע?

מי הולך השבוע?

מי ההיתם רוצים שישאר ולמה? אני למשל הייתי רוצה את אשר ביגלל שמעניין אותי לראות את סוכות זה חג מעניין ואף אחד לא יעשה את זה כמוהו

eli7r

New member
שום קטע זה יהיה גרוע ממספר סיבות

א- זה קשר עם החוץ תתפלאו ילדים יותר ממה שאנחנו יודעים ב- זה לא פייר כלפי המשפחות של האחרים גם ככה יש לאשר לא מעט פריבילגיות. הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לשלוח לו תמונה או משהו כזה של הבת החדשה.

eli7r

New member
אולי מספיק כבר להסכים איתי ../images/Emo3.gif

לאחרונה נראה שאנחנו מסכימים הרבה....

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

(רק בשביל שמישהוא יבוא לצעוק שיש לי מניע סמוי להסכים איתך
)

צודק.

סתם מעניין היה לראות איזה יצורים נכנסים לשם איך המתמודדים מתמודדים עם ילדים וכו לצחוק לא יותר

eli7r

New member
זה באמת יכול להיות מעניין ביעקר לראות את....

יוסי ושי

בטח שהוא יודע

האח הגדול הודיע לו בחדר. והוא הודיע את זה לכולם. בטוח שהוא היה רוצה להיות עם הילדה ואישתו אבל הוא לא נראה כמו שאחד שמת לעוף...

Xtramen

New member
אםם אז ככה

אני רוצה שעינב תישאר היא מצחיקה נורא ושי הולך בטוח

אורישקי

New member
כנהראה צבר שפרה ועינב יעמדו להדחה

אם לא רק הם אז בטח גם שי ואשר,צבר ושפרה יישארו ולגבי השאר אינלי שמץ

Jason2

New member
זו הצבעה

בין הגוש הדתי לגוש החילוני וגם כאן העם יחליט איזה ציביון יקבל הבית לאחר ההצבעה.

Xtramen

New member
זה לא בדיוק צביון זה גיוון

אני באופן האינדבדואלי אדם חילוני אנטי דתי אבל בקטע של גיוון אני חושב שזה ממש אכרחי אחרת יהיה שם שעמום מוחלט ככה אשר מגוון בדת שלו עינב במסורת ובעצבים המרוקאים שלה אם רנין שאני ממש לא סובל היתה מראה קצת מהדת שלה אז גם זה היה מעניין אותי חסר במקום הזה גיוון הכל שם שעמום מוחלט איתי ממש משעמם ורנין חוזרת על עצמה צבר נהיה רגוע מידי ילד טוב של אמא בקיצור אם מוציאים את עינב לא יהיה מי שיאמר שם בדיחות ואם מוציאים את אשר מפסידים גיוון ולדעתי זה חבל למרות שאני ממש אנטי דתיים אני חושב שזה מעניין

Jason2

New member
ואם יוציאו את שפרה

אז הבית יהפוך לדתי יותר, כי הם יבינו שזה מה שהצופים רוצים.

למעלה