מי הוא

salt of earth

New member
מי הוא../images/Emo35.gif ../images/Emo63.gif

הוא הראשון והאחרון ההתחלה והסוף הוא שומר הבריאה ויוצר הכל הוא מהנדס היקום והיה בכל הזמנים הוא תמיד היה קיים והוא מתקיים ויתקיים לתמיד הקבוע שלא משתנה המנצח המושלם

salt of earth

New member
מה עשה../images/Emo35.gif

היה פצוע אך הביא את התרופה היה אצלו חורים אז הביא את הריפוי היה תחת הדין אך הביא לנו את החירות היה מת אך הביא את החיים הוא קם לתחייה ונתן לנו את הכוח הוא המושל ומביא השלום

salt of earth

New member
הוא והעולם

העולם לא הצליח להבין אותו הצבאות לא יצליחו להביס אותו המדענים לא יצליחו להסביר אותו המנהיגים לא יכולים להתעלם ממנו הירודוס לא הצליח להרוג אותו הפרושים לא הצליחו להביך אותו והאנשים לא הצליחו לעכב אותו נירון לא הצליח להיפטר ממנו היטלר לא הצליח להשתיק אותו הניואיג'יים לא יכולים לתפוס את מקומו והלא-מאמינים לא יכולים להבין אותו גם

salt of earth

New member
הוא האור ../images/Emo62.gif

הוא האור, האהבה
והחיים
הוא הטוב, המקסים, הרחום והאל
הוא הקדוש, והצדק והאדיר והכל יכול והטהור
דרכיו ישרות מילתו נצחית רצונו קיים (קבוע) חושב עלינו
הוא הגואל שלי והמושיע שלי
הוא המדריך שלי והשלווה
הוא שמחתי ותקוותי
הוא אלוהיי ומוביל חיי

salt of earth

New member
אני הולך אחריו כי...

אני משרת אותו כי... חברתו היא אהבה מטרתו שאני אחיה חיי משמעות אני הולך אחריו כי הוא: הוא בעל חוכמת החכם כוח החזק ראשית הכל אדון העולם מלך המלכים ואדון כל מה שהיה, קיים ויהיה.

salt of earth

New member
המטרה שלו לנו

אם זה הרשים אותך אז תראה מה מטרתו שהיא: לקיים קשר איתך
הוא לא יעזוב אותי לעולם
הוא לא יטוש אותי לעולם
לא ייתן לי ללכת לאיבוד מעולם לא שכח אותי
מעולם לא התעלם ממני
מעולם לא ביטל פגישה איתי

salt of earth

New member
הוא שומר עליי ../images/Emo189.gif

כאשר אני נופל
הוא עוזר לי לקום כאשר אני נכשל
הוא סולח לי כאשר אני חלש
הוא הכוח שלי כאשר אני הולך לאיבוד
הוא דרכי כאשר אני מפחד
הוא האומץ שלי כאשר אני מחליק
הוא שמושיט לי יד כאשר אני פגוע
הוא שמרפא אותי כאשר אני שבור
הוא מתקן אותי כאשר אני עיוור
הוא מוביל אותי כאשר אני רעב
הוא מאכיל אותי כאשר אני במשפט
הוא איתי כאשר אני נרדף
הוא הזרוע שלי כאשר אני מפסיד
הוא מפצה אותי כאשר אני מת
הוא נושא אותי הביתה

salt of earth

New member
אז גילתם במי מדובר../images/Emo35.gif

הוא הכל לכולם
הוא בכל מקום ובכל עת
נמצא בכל השבילים
הוא אלוהים ובו אני מאמין
אני לו והוא לי

ל נ צ ח

New member
../images/Emo23.gif מקסים ונכון,ועוד כמה שזה נכון. ../images/Emo23.gif

וגם זה:
להבין את המציאות ולהתעורר מהר. 1 + ל נ צ ח 22:44 01/09/07 בתגובה ל: מי יודע מהיא אמת? האמת יודעים רק בדיעבד. (מאת: WEGA) מנהיגים בעולם כמו נפוליון, מוסוליני, היטלר, סטאלין, גנגס חאן, הם אנשים שקבעו את המציאות למיליוני אנשים. אדם אחד כן יכול לעשות את זה! האם ייתכן, לאור ההיסטוריה והמציאות, שאדם מסוים יכבוש את העולם? איך ייתכן שספרים שלפי הגיון הכלל נכתבו לפני אלפי שנים, ניבאו בדיוק מדהים את המציאות של היום? האם חקרנו ואנו יודעים מי באמת אמור להיות המשיח המיועד לפי הכתובים? עקב הטכנולוגיה והעולם הגלובלי עלינו לדעת שישנה אפשרות למשיח עולמי. העולם בקרוב יעמוד בפני דילמה, או מנהיג מיוחד/משיח או הכחדה, וברור מה תהיה הבחירה. על כל אדם להיות מודע לאיום ההכחדה, לחקור את העובדות, להבין את המציאות ולהתעורר מהר. נכון שרובנו לא אנשי מחקר אך אין כל צורך בכך, כל אדם יכול להבין שמדובר באפשרות סבירה ביותר! בזמננו ישנן ומתפתחות טכנולוגיות הרסניות ביותר, גם כאלה שהן מעבר לכל דמיון אנושי רגיל. האם אנו מבינים שהעולם כולו נמצא בדרך לאסון גלובלי, ושמצוקה עולמית קשה במיוחד בנוסף לחוקי התנהגות אנושית ללא אלוהים ומשיח עלולים להביא אותנו חלילה להכחדת המין האנושי ולמהותנו את הנורא מכל שהוא האבדון הנוראי הפרמננטי ממנו אין מציל גואל ומושיע? נ.ב: נשבע לכם ילדיי , התגלות משיח-אלוהים כבר ממש בשער הכניסה להערכתי הגבוהה היא תחול בכהונתו של נשיא מדינת ישראל שמעון פרס.. בברכה,
ל נ צ ח

למעלה