מי הוא ה"זוג העל"?

מי הוא ה"זוג העל"?

שלום לכולם! אני חדשה כאן. אני סטודנטית לתקשורת בארה"ב ואני חוקרת את תופעת הפורומים של אופרות הסבון, אז אחרי שיטוט בכל כך הרבה פורומים לצורך עבודה, החלטתי לבוא לפורום של הסדרה שאני באמת רואה ואוהבת,ובמדינה שאני מתגעגעת אליה נורא, לצורך הנאה, ומצאתי את הפורום הזה
אני מקווה שיהיה לי כאן נחמד. את הדיון הראשון שלי כאן הייתי רוצה לפתוח בשאלה מי לדעתכם הוא "זוג העל"(Super Couple) של הסבוניה? ישנן אופרות סבון בהן יש "זוג על" אחד כגון ויקטור וניקי בצח"מ וישנם כאלו שיש בהם יותר כגון ג'ון ומרלנה, בו והופ, ג'ק וג'ן ב"ימי חיינו". ישנן סבוניות בהן יש "זוג על" אחד בולט אבל גם כמה "זוגות על" בעלילות "רקע" יותר. לפי כל הניתוחים ה"מקצועיים" ברוק ורידג' הם ללא ספק זוג העל של הסדרה (ולפי דעתי ת'ורן ומייסי היה זוג הרקע)-אבל מעניין אותי מה אתם חושבים? ויותר מזה-איזה זוג אתם אוהבים?

היי יעלה (וגם ../images/Emo58.gif)

קודם כל ברוכה הבאה
שאלה קשה שאלת. האינסטינקט ישר מקפיץ את ברוק ורידג'. אבל מיד עולים גם רידג' וטיילור. למה את לא חושבת על רידג' וטיילור כ"זוג על"? כשאני מנסה לחשוב מה מבדיל בין שני הזוגות הללו, עולים לי שני הבדלים לראש: הראשון הוא משך הזמן בו "קיים" הזוג: ברוק רצתה את רידג' כבר מהפרק הראשון וטיילור הצטרפה לסדרה מאוחר יותר. הבדל נוסף הוא במהות הזוג: ברוק ורידג' לא באמת היו ביחד. במשך כל השנים היא רדפה אחריו וגם כשהשיגה אותו זה היה בגלל שטיילור מתה/נחטפה/גססה/מתה/הייתה בתרדמת, בעוד שטיילור די נהנתה להיות איתו ולא נאבקה על ליבו. מה בעצם מגדיר "זוג על"? אשמח אם תעלי לכאן את הניתוח ה"מקצועי". אגב, אני סבור שמנסים לבנות גם את ברוק וניק כזוג על. בניגוד לרומנים שלה עם דיקן וקונור, ג'ק ווגנר הוא שחקן מהשורה הראשונה, והסיכוי שהוא יזכה לעלילה משנית הוא די נמוך לדעתי. שוין. כבר אמרתי "ברוכה הבאה"?

arielbbb

New member
ב-2 מילים- ריד'ג וברוק. תמיד היה ו

תמיד יהיה. כך התחיל וכך יגמר. עובדה.

arielbbb

New member
למרות כל המריבות התקלות וסיכסוכי

המשפחה,זיופים וזיונים למינהם,ופגעי הזמן אהבתם החזירה אותם אחד לשני, תמיד היו פרידות אירוניות/כואבות אך האהבה היא אהבה אמיתי והיא תישאר למרות כל ההכפשות.

תודה ../images/Emo13.gif

אני אנסה להעלות חלק מהמרכיבים לצורך להיות "זוג על", על ידי הדוגמה של ברוק ורידג' והדוגמאות שהעלת על רידג' וטיילור וברוק וניק. דבר ראשון כמו שאתה כבר ציינת יש עניין של ראשוניות. ברוק היתה שם מההתחלה וטיילור הצטרפה רק אחר כך. טיילור בעצם "החליפה" את דמותה של קרוליין. בעיני רבים רידג' וקרוליין היו זוג על אבל זוג על לא יכול להמשיך אם אחד הצדדים מת, מה גם שזו לא היתה תקופה ארוכה מספיק-וכאן עולה הנקודה החשובה: זמן-זוג על צריך להוכיח שהוא שם כל הזמן. לפעמים יש מצב כמו ג'ון ומרלנה שזוג על מחליף זוג על אחר-רומן ומרלנה אבל צריך לזכור שג'ון התחיל כרומן. היו כאן 2 תנאים- רומן "מת" ולכן מרלנה הגיבורה חייבת למצוא מישהו אחר, ויתרה מזו כל אהבתם של ג'ון ומרלנה התחילה והתבססה על סמך זה שכולם חשבו שהוא רומן! תנאי שני- הוא שעל הזוג להראות שלמרות כל המכשולים, למרות שזה נראה אבוד, הם תמיד מוצאים את דרכם זה לזו. צריך לראות שלאורך כל התקופה האהבה בינהם לא מתה. ברוק ורידג' הוכיחו את זה במשך 18 שנים, טיילור לעומת זאת-כמו שכבר ציינת, מלבד עלילות משניות הרוב היה על מי מנוחות. ברוק וניק, לדעתי, פיספסו את ההזדמנות בפעם הראשונה, הם יכלו להיות סופר זוג על, שרבים, אם לא כל, אוהדי "ברידג'" (תנאי רביעי) היו עולים על הספינה, אבל לא היתה שם הדדיות! ניק מבחינתה של ברוק היה רק "מכשול" בדרך לאהבתה לרידג'. אז אומנם עכשיו ברוק "גילתה" שהיא אוהבת את ניק אבל כבר אף אחד לא ממש מאמין לה, לא היתה מבחינתה שום התעניינות בניק במשך שנתיים וחצי אז פתאם בגלל שהוא היה עם הבת שלה הוא הפך ל"סול מייט" שלה? צריך הרבה יותר מזה כדי להוכיח שהם "זוג על". הגורם של "ick" כבר יותר מידי חזק פה, אבל זו רק דעתי. תנאי שלישי-כימיה! זו גם לפי דעתי הבעיה אצל רידג' וטיילור, אין שם את התשוקה" תנאי רביעי-נאמנות צופים-שלא משנה מה קורה ה-fan base לא נעלם-נכון שזה נכון לגבי הרבה זוגות, וכמובן לרידג' וטיילור וגם ניק וברוק (שאגב יש להם fan base חזק מאד ומעניין מאד בסוגו, אבל זה דיון אחר אם פעם תרצו אני אשמח להעלות את זה)-אבל עכשיו ישנה נטישה די המונית משתי הספינות הנ"ל, בעיקר רידג' וטיילור. לעומת זאת ה-fan base של "ברידג'" נמצא שם כל הזמן, בניתוחים מעמיקים מתברר פעם אחרי פעם שברוק ורידג' הם אחד הזוגות האהובים באופרות הסבון בכלל. לגבי האוהדים האחרים מתברר שאוהדי רידג'-טיילור הם בעיקר אוהדי טיילור והם כבר מעדיפים מישהו אחר בשביל "הבחורה שלהם" (הקטור מוביל). לגבי ניק-ברוק, רובם הם אוהדי ברוק שכבר נמאס להם לחכות עד שהיא תהיה מאושרת. לאור איך שהספוילרים מוצגים וגם הפרקים האחרונים, אם בכלל ברוק וניק יהיו יחד זה יקח זמן וזה יהרוס את התדמית שלה שהיא סוף סוף הצליחה לשקם שהיא בחרה בבת שלה במקום בניק (שיקום על דיקן) אז הם כבר מעדיפים שהיא תתאהב בבחור חדש. (בסוף כן כתבתי על הניתוח לגבי "בריקי" ) לגבי השחקנים-לא חייב להיות שחקן מוביל כדי להיות "זוג על"- מה רון ומוס וקק"ל היו ללא היפים והאמיצים? אף אחד. כנ"ל לגבי רוב השחקנים. ג'ק ווגנר באמת בליגה אחרת אבל לא מחייב שישדכו אותו לקק"ל, ב"סנטה ברברה" הוא היה עם סנדי פני (אקס סמנתה) והם היו זוג חביב אבל לא זוג על. בכל מקרה לעניות דעתי "המקצועית" מה שלא יהיה אף אחד לא יגיע לרמה של ברוק ורידג', אולי לרמה של ת'ורן ומייסי. יש עוד כמה תנאים אבל כבר כתבתי הרבה ואשמח לדעת מה אנשים פה חושבים. גם מעניין אותי לדעת, איזה זוג אוהבים כאן. גם אתה צפניה לא ענית-מי הזוג האהוב עלייך?

Guy K

New member
היה מעניין לקרוא

ואני די מסכים איתך ברוב הדברים שכתבת. חשוב גם להוסיף שהפת הסדרה מכרה את ברוק ורידג' בתור סופרקאפל מהתחלת הסדרה ולאורך כל הדרך. גם כשברוק כבר מצאה מישהו אחר, הם דחפו אותה לזרועות רידג', גם אם זה מבחינה מקצועית ולאו דווקא רומנטית, כדי לשמור על גרעין המעריצים שלהם מרוצה. הם אפילו מופיעים במקומות הנחשקים ביותר שעל עטיפת ספר עשר השנים הראשונות של הסדרה. נראה לי שכשזה מגיע לברוק וניק, או רידג' וטיילור, החבר'ה שם ביפים קצת הסתבכו עם עצמם. הם ניסו לרצות יותר מדי קבוצות של מעריצים, והתוצאה היתה שהמון מעריצים כבר לא בעד אף אחד מהזוגות האלו. אצלי, ברוק ורידג' כבר אף פעם לא יהיו זוג שאעודד, ואם חשבתי שניק וברוק תפסו את המקום שלהם, גם זה כבר לא יקרה. לגבי אריק וסטפני, הם ממש לא זוג על. אין ביניהם את הספארק הזה שהופך זוג לזוג על. שום משיכה, שום כימיה, שום תשוקה. הם נראו לי תמיד כמו שני אנשים לא ממש קשורים, שאיכשהוא נשארו נשואים במשך כל השנים. אריק עבד הרבה יותר טוב עם לורן, שילה, וכמובן ברוק. אגב, הזוג השני היחיד שמתקרב איכשהוא לזוג על, הם באמת ברוק ואריק. אצלם זה כנראה הילדים שגרמו לחיבור הזה.

Mikel20

New member
ספר?? ../images/Emo12.gif

גיא, על איזה ספר מדובר? ואיפה אפשר להשיג אותו?

Shiri from the block

Active member
זוג העל- ברוק וריג' ומסכימה שת'ורן ומייסי היה זוג הרקע../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

Indiman1

New member
"זוג העל" הוא כנראה ללא ספק

ברוק ורידג' - הרומן שלהם נמשך כמעט מתחילת הסדרה עד היום למעשה והוא אחד הדברים העיק'ריים בסדרה, אבל כמו שצפניה אמר גם טיילור ורידג' יכולים לחשב כאחד הזוגות החזקים. אחרי הכל הם היו נשואים רצוף במשך תקופה ארוכה מאוד של כמה שנים טובות, דבר שלא אופייני לאופרות סבון. ומה שקטע את הרצף הזה היה "מותה" של טיילור. ואני אוהב הכי את טיילור ורידג' !!

Mikel20

New member
דווקא אריק וסטפני

אז נכון שלא היה שם רומן סוער, אז נכון שלא ראינו אותם כזוג יותר מדי על המסך, אז נכון שכרגע (לפי פרקי הארץ) לא נראה פיוס בקרוב.. אבל בכל קנה מידה, אני חושב שדווקא הם זוג העל של הסידרה.. מה לא היה שם?? 45 שנה של נישואין/גירושין/נישואין ו... 5 ילדים שהביאו לעולם (טוב, 4 אם מורידים את רידג') חברת אופנה מצליחה שבנו מאפס.. בגידות על ימין ועל שמאל... שקרים שנמשכו על פני עשרות שנים... רגעי נחת גם היו להם בחגי מולד מסויימים... וכשהם רבים....אז הם רבים ! יחסי הורים אימא-בת, אימא-בן, אבא-בן, תחרויות, נקמות, עסקים... זה לדעתי מייצב אותם כזוג העל של הסידרה ולא כל ה"אני אוהב אותך, שונא אותך" בולשיט....

דווקא לא. לדעתי רידג' וטיילור

הם הזוג של הסדרה ... כי ברוק תמיד נתקעת כשלרידג' או כל גבר אחר בסדרה, יש לו איזה חסר בנקבה ליידו... וברוק תמיד היא האישה הקטנה והצייתנית שנמצאת ליד בעלה הרגעי פעם אריק פעם רידג' פעם תורן פעם ניק לדעתי, אם יפרקו את התורן מהאוניה של ניק, וילבישו אותו נכון, ברוק תתאהב בו (בתורן האוניה), ואולי גם תסכים לעשות לו ילד...

faery18

New member
דעתי../images/Emo27.gif

ברוק ורידג' אכן היו זוג העל של הסדרה עד שהגיעה טיילור
כשהגיעה טיילור היא ורידג' הפכו להיות זוג העל של הסדרה, אפילו שברוק הכירה את רידג' לפנייה, לדעתי זה בכלל לא רלוונטי כרגע העניין של הזמן. רידג' וטיילור גם היו נשואים מספר פעמים כשם שברוק ורידג' היו נשואים מספר פעמים. ועוד לטיילור יש יתרון על ברוק-לברוק יש ילד אחד מרידג' (שגם זה לא בטוח אם תשאלו אותי), ולטיילור יש שלושה ילדים מרידג'
רידג' בחר את טיילור להיות רעייתו בסופו של דבר,ובנה איתה משפחה, ומשפחה אמיתית, כלומר לא כמו אצל ברוק שכל ילד הוא מאבא אחר
רידג' וטיילור בנו פה משפחה אמיתית,ויש ביניהם אהבה מאוד גדולה. רק אחרי שטיילור מתה רידג' חזר לברוק כי לא הייתה לו ברירה, והוא לא רצה לגדל את הילדים שלו לבד. והיא תמיד הייתה האופציה השנייה שלו כך שהוא הלך על זה. עובדה שאחרי שטיילור חזרה הכל השתנה ברוק ורידג' כבר לא ביחד,ואחרי שברוק נתנה לרידג' עוד הזדמנות להיות איתה אחרי התגלות הזיוף של סטפני, הוא עדיין לא חזר אלייה. ולכן אני לא חושבת שכרגע ברוק ורידג' יכולים להקרא זוג העל של הסדרה אולי בתקופת המשולש-רידג' ברוק קרוליין. אבל לא במשולש הזה

Amber68

New member
מן הסתם ברוק ורידג'..

הסדרה התחילה בהם.. המשיכה איתם..ובטח גם תסתיים איתם ( וזה במידה שיהיה לה סוף..) עשרות אלפי פעם.. לא משנה מה תמיד יחזרו אחד לשני.. תמיד ברוק תאהב את רידג'.. ובל נשכח את העובדה שהם גם שני הדמויות הכי מרכזיות בסדרה..

238

New member
ברוק ורידג'

בס"ד כי עד כמה שזה עצוב,בלעדיהם אין סדרה.כל הסדרה מתבססת על הנסיונות הנואשים של ברוק להשיג את רידג',ועל חוסר ההחלטיות של רידג'.כולם מסכימים (כלומר כל אלו שחושבים שרידג' מסוגל לאהוב מישהו מלבד עצמו) שרידג' אוהב את ברוק.אולי לא ברמה שהיא אוהבת אותו,אבל האהבה שם,והיא קיימת ממזמן. אני מאוד אוהבת את הדמות של ברוק בסדרה,ולכן ממש לא אוהבת את הזווג שלה עם רידג'. הזוגות המשניים?ת'ורן ומייסי,ואריק וסטפני.

למעלה