מי הוא אביתר בנאי

מי הוא אביתר בנאי

מענין אותי לדעת איזה בן-אדם הוא אביתר בנאי. אם מישהו יודע עליו משהו אשמח לשמוע. תודה, אלעד

אני עונה

שלאור העובדה שאף אחד מאיתנו לא חי איתו באותו בית לא נראה לי שלמישהו מאיתנו יש מושג איזה סוג בן אדם הוא
ולמען האמת לא נראה לי שזה אמור לעניין מישהו.. אנחנו כאן בשביל לעסוק במוסיקה שלו ולא בו כבן אדם ככה שאין לי מושג ועד ליום שבו אני אחיה איתו באותו בית לא נראה לי שזה אמור גם לעניין אותי
אבל אם יש לך שאלות על הקריירה המוסיקלית שלו אני אשמח לנסות לענות

Walk Two Moons

New member
הממ...

כמו שכבר כתבו לך פה, ההכרות של רובנו עם האישיות של אביתר אינה עמוקה מדי... מה שכן, לדעתי את ההכרות הכי טובה עם הבנאדם שהוא אתה יכול לעשות דרך הקשבה לטקסטים שלו, וגם ללחנים - שדרכם, אני מניח, תגלה בעיקר שהוא מוכשר מאוד...
בכל אופן, אם אתה רוצה אתה יכול לקרוא בויקיפדיה את הערך "אביתר בנאי", וגם לעיין באתר שלו, יש שם בין השאר ביוגרפיה שהוא כתב לפני די הרבה זמן. כמו כן אתה יכול לנסות להציק לו במייל ([email protected]), אבל אין לי מושג אם הכתובת הזאת פעילה כרגע. חוץ מזה שלדעתי זה קצת מוגזם, לשאול שאלות אישיות במייל, לא יודע, אותי לפחות זה היה מעצבן. שבוע טוב!

TEENAGER1

New member
אני לא מתיימרת להכיר אותו לעומק

אבל אם זה מעניין אותך כל כך, אני יכולה רק להגיד שבפעמים שיצא לי לדבר איתו הוא היה ממש נחמד ומקשיב, מסוג האנשים שכיף לדבר איתם כי רואים שמה שאתה אומר להם באמת נכנס פנימה. וכמו שאבישי אמר, אביתר הוא בהחלט מסוג האמנים שהיצירה שלהם כ"כ אמיתית וכנה עד שברור שהאישיות שלהם משתקפת בה. וכמו שעדי אמרה - היצירה זה העיקר..

למעלה