מי הדביל שהחליט

Bass4M

New member
מי הדביל שהחליט

שכל גיטריסט באשר הוא חייב לדעת לנגן את אירטומניה?? כל אחד שאני יושב לנגן איתן בסטודיו שלנו (סטודיו פתוח) פותח בשאלה -"אתה יודע אירוטומניה??" תרדו מזה יא מתלהבים! אז אתם אוהבים את עצמכם (גיטריסטים) ויש שם קטע מהיר ויש חילופי משקלים, אבל בפעם האלף זה כבר לא כ"כ מעניין ואפילו טיפה מעצבן. אני ממליץ לכל מוזיקאי באשר הוא (לא כולל מבצעים קלאסים) להפסיק לנסות לנגן כמו... או קטעים של... תנסו להיות מיוחדים, להיות דומים לחלום של עצמכם (בגישה הפסיכודלית), כי אף אחד לא ישתין לכיוון שלכם אם לא תפתחו מדי פעם גישה מקורית למוזיקה שלכם. (כי כבר ג´וני פי כבר לא תהיו....){(וגם לא ג´ייסון בקר)}[{(בעצם ....גם הוא כבר לא יהיה...)}]

theriddler

New member
צודק

אני פשוט אומר את זה כי אני לא יכול לנגן את זה......): חחחח...אתה מצחיק........... תודה על ההמלצה....

NiGa

New member
אתה קצת חצוף...

בוא אני אראה לך זוית שלא חשבת עליה: אילתור זה שילוב של טכניקה, דינמיקה וידע... ידע זה סולמות, זה מהלכי אקורדים וכו´ (בגיטרה אני מדבר עכשיו) לדעת לנגן אירוטומניה מראה משהו על הבנאדם כי עם כל הכבוד, ארוטומניה זה לא "עוד קטע של מישהו אחר"זה קטע מורכב ואתה צריך להיות או חושאילינג תוכי לא נורמאלי או פשוט להיות מוזיקאי בנשמה... זה שלך נוצר מצב שכל אחד לוקח את ארוטומניה כמין מד ליכולת שלו, זה סתם צירוף מיקרים... כי בת´כלס, באמת אם בא מישהו שיודע לננגן ארוטומניה זה מעיד עליו כנגן... גם אם זה של מישהו אחר...

cha ching

New member
היי!! חצוף!

אני אוסרת עליך לגנוב את הביטוי הזה! ילד חצוף!!! למרות שאתה צודק.. ארוטומניה שיר מורכב, וזה איזהשהו מד יכולת בשביל נגני גיטרה... כמו שמד היכולת לנגנים מתחילים (חודשיים-שלושה) זה NOTHING ELSE MATTERS של מטאליקה.. (או THE UNFORGIVEN)

Bass4M

New member
אני מניח שאתה בכיתה ט´

לא שמעת אירוטומניה נון סטופ (אוי זה היה מזמן). תראה יותם עם כל הכבוד שלי אליך אני אסביר לך משהו מסוים אתה שמעת פעם גלגלצ? יופי עכשיו על מה עובדת הגישה של גלגלצ? להשמיע להיטים מח"ול נונ סטופ עד שיכנסו לך למוח ותוכל לזמזם אותם מתוך שינה...עכשיו אנחנו (מוזיקאים ואו אנשים שאוהבים מוזיקה טיפה פחות פופלרית או יותר מורכבת או פחות משעממת) לא יכולים לסבול את ההחדרה הזאת בניגוד לרצנונו של מוזיקה שאנחנו קוראים לה -"זבל" אם אנחנו נרצה לשמוע זבל אנחנו נעשה את זה מתי שנוח לנו ולא מתי שאיזה שדרן-יח"צן-מנהל מכירות חרמן יחליט שנוח לנו. אותו דבר לגבי דרים, דרים אומנם זה לא זבל אבל גם זה יכול להימאס עליך רק בגלל שמישהו אחר קובע לך מתי לשמוע את זה או יותר גרוע לנגן את זה. וחוץ מזה אני לא חוצפן- לדעת לנגן קטע של מישהו אחר זה סבבה והכל אבל אני חושב שאם אתה מנגן קטע של מישהו אחר או שתעשה אותו יותר טוב מהמקור או שלפחות תיקח את המאזין עם אותו קטע אל המוח החולני שלך (ע"ע הקאוורים של דרים בשנג אוף סיזנס), כי אם אני ארצה לשמוע ארוטומניה אני אקשיב בבית בדיסק,אני לא אבוא להופעה במיוחד בשביל ילדים בני 15 מחוצקנים שמקלקלים אותו.

NiGa

New member
אני בכיתה י"ב אדוני!

והקצת חצוף היה סתם לא התכוונתי שאתה חצוף באמת... כמו שאמרתי, אתה פשוט נפלת לשורה של צירופי מקרים שיוצרים מצד שכל אחד מנסה לנגן איתך ארוטומניה... לא יודע איתך, אני הגעתי לחזקה עם אנולה ג´יי (אם אתה קורא בפורום תבין) והקלידן המטורף והגיטריסט המטורף שניהם מנגנים דרים, והבסיסט טפה למד ארוטומניה כי זה נראה לי השיר היחידי של דרים שהוא מכיר... אז הם עושים יאללה בוא ארוטומניה... וזה כיף כי כולנו אוהבים דרים ואנחנו מחרפנים דברים והגיטרה חאווה לגמרי, וקלידים אילתור משמיעה וכו´... וזה סבבה! חוצמזה פתאום אני קולט משו - אם אתה לא רוצה לנגן ארוטומניה למה לא לומר פשוט "לא בא לי על זה... בואו משו אחר?"

cha ching

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

"הו..כן...אני בכיתה יב´.... הו...אני הכי מושלם....."

למעלה