מי הגורמים!?

מי הגורמים!?

מכבי חיפה נמצאת בתקופת משבר מי לדעתכם הגורם/הגורמים למצב?! לפי דעתי רוני לוי הוא לא האשם היחידי במצב של הקבוצה שלנו הבעיה היחידה ברוני לוי מבחינתי היא החילופים וזה שהוא לא מעיף שחקנים שלא תורמים כמו שהם צריכים לתרום בקבוצה. רוני לוי הוא מאמן טוב וכרגע אני לא רואה שום מאמן שיחליף את רוני לוי ויעשה את עבודתו טוב ממנו. יש כמה שחקנים שלדעתי צריכים לסיים את עבודתם במכבי חיפה. תמיד הייתי בעד שאנדרסון, מסודי, סואן וגזל יסיימו את עבודתם בקבוצה אך לאחרונה אני רואה שישנם עוד כמה שחקנים שהתפקוד שלהם על המגרש במשחקים לא משביע רצון כגון: אולארה וכמו רוברטו קולאוטי. הקישור וההגנה של חיפה הוא לא מי שהיה כי השחקנים שהיו בעונה הקודמת כמו עידן טל ומיכאל זנברג חסרים לקבוצה ורואים את זה, בקשר להגנה גם זה מאוד בולט בשנה שעברה היה לנו את הקפטן שככב במכבי חיפה שנים רבות אריק בנאדו והפציעות וההתבגרות של אדורם קייסי ואלון חרזי לא מטיבים עמנו, ואולארה לא מספק את הסחורה בהגנה כמו שראינו אתמול. בקשר לחוליית ההתקפה רוברטו קולאוטי הוא שחקן מעולה והוא הוכיח זאת פעמים רבות אך לאור התפקוד שלו במשחקים האחרונים אני חושבת שחלה בו ירידה והירידה הזאת באה ליידי ביטוי בהחמצות שלו במשחקים. בשורה התחתונה אני חושבת שיש להעיף את השחקנים מסודי, אנדרסון, גזל וסואן ובמקומם יש להביא שחקנים זרים אחרים או ישראלים אפילו שיחזקו את הקבוצה. לרוני לוי יש עבודה רבה להכניס את השחקנים חזרה לשיא היכולת שלהם כי בקרוב מאוד משחקי גביע האופ"א והאליפות עדיין לא חתומה.

למה גזל ברשימה שלך?

הוא לא קיבל צ`אנס עד עכשיו,ועכשיו שהוא מקבל הוא לוקח אותו ב2ידיים!הוא השחקן שצריך לשחק 50:50בחיפה,אבל אני מקווה שבשנתיים הקרובות כבר נזכה לראות את בירם כיאל משחק בעמדה הזאת

כשראיתי אותו הוא אף פעם לא היה משהו

הוא כבא הרבה זמן במכבי חיפה וזה שהוא לא קיבל צ'אנס מעלה נורה אדומה עוד יותר אם הוא לא קיבל צ'אנס זה אומר שהוא לא היה מספיק טוב כדי לקבל את הצ'אנס.

lemmacantor

New member
לדעתי הגורמים הם:

הגןרמים לחוסר ההצלחה בליגה: 1) רוני לוי איבד שליטה על הקבוצה ונותן לשחקנים להתפרע ולא להשקיע במשחקים 2) לא נמצאו מחליפים ראויים לטל וזנדברג ובכלל מסע הרכש בקיץ היה כושל וגם החזרה של קטן לא הוכיחה את עצמה. 3) ירידה ביכולת ושובע אצל שחקנים מהעונה שעברה 4) הצלחה באירופה (כמה שזה בנאלי) 5) קמצנות של שחר בחודש ינואר.

lemmacantor

New member
דירגתי את הגורמים הכבר אל הקל

אך בהחלט שחר גם אשם במידה מסוימת במצב הקבוצה. לא צריך שישתולל אך היה חייב לעשות שינויים בסגל בינואר.

eran 89

New member
גורם אחד.

השחקנים לא נותנים הכל. אל תגידו לי טקטיקה ושחקנים לא טובים. עם הסגל שיש היום במכבי חיפה, אין סיבה שלא נהיה עם עוד לפחות 10 נקודות. כולנו ראינו למה השחקנים האלה מסוגלים (ליברפול, ליטקס, אוקזר, ליבורנו, הפועל), אז אל תגידו שהשחקנים לא מספיק טובים. אם השחקנים היו נותנים אפילו 50% מהיכולת שלהם תאמינו לי שהיינו כמה מקומות מעל למה שאנחנו עכשיו. חומר שחקנים כזה צריך להביס את הרצליה והכח, שלא לדבר בכלל על היכולת הבזיונית שהם מציגים. מדברים על משבר אמון בין רוני לוי לשחקנים, אם זה ימשיך ככה יהיה משבר אמון בין השחקנים לקהל, ובצדק.

לא קראתי פה את הדעות אבל שלי הן:

דבר ראשון, המחסור בקהל בקרייה שבזכות זה הקבוצות הקטנות לא עושות במכנסיים כמו פעם. דבר שני קולאוטי- לא יודע בכוונה או לא אבל הוא משחק כל כך חרא מתחילת העונה, כנראה בגלל פומאס. עברתי ביום שבת על כל התקצירים של חיפה עד עכשיו בליגה ואם זה היה תלוי בי קולאוטי לא היה פותח, בטח לא לפני שלומי, שהוא מלא מוטיבציה, וגם את עדן בן בסט הייתי שם לפניו, רוברטו פשוט גרוע השנה, וזה יכולת מתמשכת, החמצות פשוט נוראיות. דבר שלישי- אולארה, הגנה נראת נורא איתו ואני אישית חושב שעדיף לשחק עם חרזי וקינן. דבר רביעי- אנדרסון, הוא תוקע את כל המשחק, והמעבר מהגנה להתקפה פשוט איטי להחריד. דבר חמישי- התפקוד של קטן במגרש, אני חשוב שהוא צריך לשחק באגף השמאלי. דבר שישי- ניהול לא טוב של רוני, הוא לא מאמין בשחקנים שיש לו על הספסל ופוחד לעשות חילופים, ואם אני לא טועה הוא המאמן שהכי ממעיט לבצע חילופים, לא סגור על זה שהוא הכי אבל הוא בצמרת... דבר אחרון חלק מהשחקנים זורקים זין כנראה כמו מסודי בליגה, ואילו באירופה הם נותנים את הנשמה כנראה בגלל צפייה שאיזה סקאוט צופה בהם מהיציע, אני חושב שהסגל ברובו טוב, והוכחה לכך היא התוצאות הטובות והיכולת הטובה באירופה.

למעלה