מי האנשים האלה ?

זוהר פ

New member
מי האנשים האלה ?

עוד מנפלאות הklez. לא כל כך מפריע לי לקבל אותו לפחות פעמיים כל יום, אבל מפריע לי שאת האנשים שהוא מגיע מהם (ואני מדבר על ה return path) לא פגשתי בחיים, לא דיברתי איתם ובוודאי שלא נתתי להם את המייל שלי ... אז איך בדיוק הם הגיעו אלי ? עכשיו עוד בעיה. יש לי חיבור חדש לאינטרנט וכשאני מנסה לשלוח מייל תשובה לאנשים האלו השרת לא הכי מאפשר לו לצאת. כמובן שאני לא רוצה לשלוח עם הכתובת החדשה כי אחרת אני פשוט אתחיל לקבל גם בא וירוסים אז מה בכל זאת אני יכול לעשות ?

Sandro

New member
מאוד אפשרי

שכתובות האימיילים שנשלחו מזויפים.

זוהר פ

New member
לא סביר

גבר ראשון, בדקתי בתוכנה שמזהה כתובות מייל והם תקפים (חבל רק שאין לי איך להחזיר אליהם תשובה). מה גם שהם מופיעים בהרבה return pathים אז כנראה שהם מקוריים. עכשיו עוד בעיה. הגיע אלי מייל שאני די בטוח שמכיל את קלז (קובץ scr מצורף אליו בגודל לא סביר) ונורטון לא ממש עלה עליו. עד עכשיו הוא גילה את כולם, אני מקווה... מה עושים ?

uzi2

Active member
אוקיי

לגבי כתובות לא ידועות: מספיק שהכתובת שלך הגיעה אליהם באיזו שהיא צורה, למשל ראו אותה בפורום (כאן היא חסויה אבל אולי במקום אחר לא), או ברשימת דואר, וכדומה, או שהם ספאמרים שגם השיגו את הכתובת באופן דומה, וכו´. אולי דרך רשימת תפוצה שמאפשרת לוירוס לעבור דרכה? בכל מקרה, גם אם מדובר בספאמרים, אני הייתי מודיע להם שהמחשב שלהם נגוע. במילא ספאמרים לא מוסיפים ידנית כתובות, וממילא עדיף שיסירו את הוירוס כדי לא להדביק אחרים. גם אל תשכח שבדיוק כמו שהוירוס מזייף את כתובת ה- :From כשהוא שולח את עצמו אליך תחת שם של מישהו אחר, כך הוא גם מזייף את כתובת ה- :From כשהוא שולח את עצמו לאחרים ומזייף את הכתובת לשלך (מאותו מחשב נגוע). לכן יש לך אינטרס שיהיה מי שיהיה זה שממנו הגיע אליך הוירוס, שהוא יסיר אותו. לגבי עניין הדוא"ל, האם אתה שולח תחת הכתובת הקודמת אבל עם פרטי שרת הדואר החדשים? אם אתה שולח עם פרטי שרת הדואר הישנים כאשר אתה מתחבר בחיבור החדש, אז הגיוני ששרת הדואר יסרב לעשות relay.

uzi2

Active member
לתת את כתובת הדוא"ל הישנה

לרשום בתוכנת הדואר את כתובת הדואר האלקטרוני הישנה, אבל את כתובת שרת ה- SMTP של החשבון החדש. בכתובת ה- POP3 לצורך קבלת מכתבים צריך לרשום את הכתובת הישנה. העצות הללו עובדות במרבית המקרים, אבל יתכן (סיכוי קטן אבל אפשרי) שגם את זה חסמו.

adi12

New member
גם

גם לי שלחו תוירוס בקיצור כתוב נעמה אומר יש שמה כמה שמות ואחר כך פאלטאון כמובן הכל באנגלית לא ניסיתי לישלוח תשובה האי מייל שלי כזה קשה זה שילוב של אותיות וספרות ואין לי שום מושג איך הם הגיעו אליי אני לא מפרשם אי מייל ומתי שאני נרשם למשהו לדוגמא פורומים אני תמיד כותב אי מייל שגוי

למעלה