מי האנשים בישראל אחרת???

ronen1981

New member
אלפי פעילים?!?!? ../images/Emo6.gif

ספק רב מאוד אם יש לכם אלפי תומכים.

user32

Well-known member
מנהל
למה שלא תגיד את האמת

שהאנשים שעומדים בראש: בועז נול, איתי בן חורין ואיתי הוז הם פוליטיקאים משופשפים שעוברים ממפלגה למפלגה ומחפשים להכנס לכנסת בכל דרך אפשרית (מפגלת העבוד, דור שלם, התועררות, אגודת הסטודנטים של הבינתחומי, תותים ועוד ועוד)

nirdagan

New member
מצע "פרווה" איננו אידאולוגיה

וגם אידאולוגיה איננה תחליף להנהגה פרסונלית. באתר האינטרנט לא מוזכרים האנשים אולי הם פושעים שמסתתרים מאחרי מצע ושם יפה? אגב המצע הוא בעד הכל: למשל בעד הפרדת הדת מהמדינה ושמירת ציביונה היהודי של המדינה. זה יותר עצוב ממפלגת המרכז של מרדכי המלטף.

snift

New member
התעוררות

ואגודת הסטודנטים של המרכז הבין תחומי הן לא מפלגות. אגודת הסטודנטים של המרכז הבין תחומי היא אפילו לא פוליטית !

nirdagan

New member
לא שמעתי על האנשים האלה אף פעם

ולמה האנשים לא מוצגים באתר האינטרנט של המפלגה\עמותה (עד שיחליטו מה הם).

ניר, לא בא לך, תלך

ממש מפריע לי שאתה ואחרים מגיעים לכאן בשביל לטנף. ממש לא מקובל עליי האמירות האלה שגובלות בהוצאת דיבה ממש. מה זאת אומרת "אולי הם פושעים"? מה זה השטויות האלה שאתה פולט כאן בלי לחשוב פעמיים? יש אידיאולוגיה, שהלוואי על כל מפלגה היום כזו אידיאולוגיה. יש לנו מצע בלתי רגיל, מרגש, קורא תיגר ומקצועי לחלוטין. אנחנו לא ישבנו ושירבטנו איזה שני משפטים על איזו מפית. במשך חודישם ארוכים צוותים מקצועיים נפגשו עם אנשים המקצוע היכ טובים בארץ, בתחום הרווחה, העבודה, הכלכלה, הדת, הבטחון, החינוך וכו´ ומתוך הפגישות איתם והבנה לעומק של הבעיות הקיימות במדינה, כתבנו מצע מדהים. המצע בעד אזרחי מדינת ישראל, אז כן, הוא בעד הכל, להגיד אנחנו מדינתו של העם היהודי ועם זאת בנשימה אחת גם רוצים להפריד את הדת מהמדינה, לחוקק חוקים לנישואין אזרחיים, למשל, זה ממש ממש לא סותר, ובטח ובטח לא עצוב. אני מבקשת ממך לשמור על כללי דיבור נאותים בפורום הזה. אני לא גננת כאן. עוד פעם תרמוז שאנחנו אולי פושעים שמסתתרים מאחורי מצע, אני אמחק אותך לאלתר. תודה על ההקשבה.

nirdagan

New member
מי האנשים בישראל אחרת???

ביקרתי באתר האינטרנט של ישראל אחרת ולא כתוב שם מי האנשים החברים או המנהיגים את העמותה הזאת. הדבר היחיד שכתוב לגבי אנשים הוא ש"אף אחד" לא עומד מאחרי המפלגה. אני מבין מזה שזו מפלגה בלי חברים ובלי מנהיגות.

user32

Well-known member
מנהל
זו תשובה חלקית ומתחמקת

ואני מבין שעל השאר אין לך תגובה, או שגם סניף מפלגת העבודה בהרצליה היא לא פוליטית? כל הטענה היא שמדובר בחבורת עסקנים או בקיצור, אתם לא מחדשים כלום

user32

Well-known member
מנהל
הוא בסך הכל תהה לגבי זהותם

אם אין לכם מה להסתיר למה אתם לא מציגים אותם?

nirdagan

New member
מבחינה משפטית טהורה

רשימה לכנסת היא אך ורק רשימה של מועמדים. למצע, מרגש ככל שיהיה, אין שום משמעות משפטית מחייבת. כשאדם מצביע לכנסת הדבר הראשון ששואל את עצמו מי ברשימה. זה לא נראה לך מוזר שרשימת הפעילים המרכזיים לא מוזכרת באתר?

shulki

New member
אי אפשר לסמוך על רשימה אנונימית

אי אפשר לסמוך על רשימה אנונימית. זה לא רציני שאין רשימת שמות באתר. ליד כל משבצת במבנה הארגוני חייבים להופיע שם וקורות חיים, אחרת אתם סתם שרלטנים וחבל לכם על הזמן הציבור כבר לא תמים. "מושחתים נמאסתם!"

snift

New member
על השאר אני פשוט לא יודע.

אני יודע שאני מכיר את האנשים האלה והם רציניים בכוונות שלהם. להם, ולי, נמאס כבר מהשחיתות וממה שקורה בכנסת. נמאס לי שאת המדינה שלי מנהלים אנשים שלא הייתי סומך עליהם שיעשו "ביבי סיטר" לילדים. כמו כן אני יודע שחברי הכנסת של ישראל אחרת לא יהפכו להיות כמו שאר הפוליטיקאים בכנסת, משום שבדיוק בשביל זה אני נמצא שם.

user32

Well-known member
מנהל
אז איך אתה יודע שהם טובים יותר?

אם אתה אומר שאתה לא מכיר אותם מניין לך שהם לא כמו כל האחרים. עובדה שבועז נול כבר שינה את דעתו כשהצהיר שלא ייכנס לפוליטיקה ולבסוף כן נכנס. מניין לך שזה לא יקרה גם בדברים אחרים?

snift

New member
כי להבדיל ממך

אני לא עזבתי כשדברים התחילו לא למצא חן בעיני, אלא נשארתי ושיכנעתי שצריך לשנות. חוץ מזה, לא אמרתי שאני לא מכיר אותם. אני מכיר את בעז ואת איתי ואת אייל ואת השאר, אני רק לא מכיר כל ההסטוריה שלהם.

user32

Well-known member
מנהל
אני עזבתי כשהבנתי עם מי יש לי עסק

זה דבר אחד לא להסכים עם כמה דעות או כיוונים, ודבר שני כשברור לך שכל מה שהתנועה מייצגת הוא שגוי. אני מתנגד לשרים מקצועיים, אני חושב שפוליטיקאים ינהלו וצריכים לנהל את המדינה. אני חושב שכל הדיבורים על פוליטיקה חדשה הם היתיפיפות חסרת שחר. ומה שהכי שבר אותי זה ההצטרפות של בעלי הון לתנועה תחת ההגדרה "אנשים מוכשרים". כן, הם מוכשרים בלדאוג לעצמם ולמשכורתם..

למעלה