מי גולש מחר ואיפה? אין לי פרטנר לגלישה :\ שונא ללכת לבד!
M maorubin New member 26/8/06 #9 אתה כמוני.... אני כנראה אהיה בבת ים...נראלי אני אהיה היחיד עם סקימבורד שם... אתה מוזמן להצטרף..
א אFרת New member 26/8/06 #5 השאלה איפה אתה גולש... אם אתה באיזור שלי (ראשון/בת-ים/פלמחים) זה יהיה סבבה לגמרי =) נראה לי שיש לי הרבהההה מה ללמוד ממך P:
השאלה איפה אתה גולש... אם אתה באיזור שלי (ראשון/בת-ים/פלמחים) זה יהיה סבבה לגמרי =) נראה לי שיש לי הרבהההה מה ללמוד ממך P:
M maorubin New member 26/8/06 #11 או שלא.... אין גל עכשיוווווו!!! סעמק.. ואני כולי התלהבתי שהכל מסתדר ויש איפה לגלוש ועל מה....
א אFרת New member 26/8/06 #15 הייתי היום בראשון ודווקא היה.... אבל משום מה לא ממש התחשק לי.. הייתי כולה שעתיים במים נטו.. לפי הנייבי ביום שלישי בבוקר הים מתחיל לעלות. לציין שוב שעובר לי רעד קל עד קל מאוד בברכיים? P:
הייתי היום בראשון ודווקא היה.... אבל משום מה לא ממש התחשק לי.. הייתי כולה שעתיים במים נטו.. לפי הנייבי ביום שלישי בבוקר הים מתחיל לעלות. לציין שוב שעובר לי רעד קל עד קל מאוד בברכיים? P:
א אFרת New member 28/8/06 #17 יש לי מה ללכת היום בערב? כל העניין מתחיל להתקרב לאיזור שלנו. אם אני אלך עוד שעתיים-שלוש יהיה בשביל מה להיכנס למים?
יש לי מה ללכת היום בערב? כל העניין מתחיל להתקרב לאיזור שלנו. אם אני אלך עוד שעתיים-שלוש יהיה בשביל מה להיכנס למים?
D dror1987 New member 26/8/06 #7 עוד חצי שעה אני יוצא עם חבר לחיפה ואז נישן קצת עד הצוהוריים ואז לקריות
M maorubin New member 26/8/06 #14 כן.. :\ ואני קמתי על הבוקר כולי באטטרף לגלוש ואין כלום... נקווה שישאר משהו ליום שני... מחר אני עובד :\\
כן.. :\ ואני קמתי על הבוקר כולי באטטרף לגלוש ואין כלום... נקווה שישאר משהו ליום שני... מחר אני עובד :\\