מי גאון של אבא ?

Master Stav

New member
מי גאון של אבא ?

יש לי על הראש למצוא מתכונים ל5 קינוחים אישיים פרווה להמבורגריה החדשה ..... משהוש ניתן להכין בעלות יחסית נמוכה ליחידה ( 2-3 ש"ח לכל היותר ) וניתן שלנ תוך חציש עה בלי שיתקלקל ...... רעיונות ?

akavishon

New member
סתם, מה שקופץ לי עכשיו

זה מלבי על בסיס מים. אולי בקלווה - לא יצא לי לעשות חישוב עלויות, אבל אם אתה מחלק את זה להרבה מנות קטנות - נראה לי שזה גם יתאים לתקציב.

kdr

New member
סיטונאי מזון

יש אבקות, לא זוכר של מי, שבתוספת מים בלבד מקבלים קינוחים טעימים. אני לא מדבר על הזבל של קינוחי/גלידות הפרווה באולמות. אני בזמנו השתמשתי באבקות מוס שוקולד ומעדן וניל ושלחו לי ביקורת מהרבנות על זה שאני מוכר מוצרים חלביים. ניסינו להכין על בסיס חלב סויה, זה יצא מגעיל ברמות.

kdr

New member
נזכרתי

ריצ', החברה שמייצרת את מוצרי הפרווה מייצרת גם קינוח בגביע בטעמים. הייתה תקופה שקניתי מהם, עד שהסוכן נעלם. לא בטוח שהמחיר יהיה בתחום.

Master Stav

New member
המחיר רחוק מא דמהתחום

שוחחתי עם הסוכן הוא לא מבין איך אני לא יכול למכור קינוח ב22 ש"ח שהארוחה עולה 32 ......

kdr

New member
תסביר לו

שהאוכל האמיתי שווה, הקינוח לא. חוצמזה, מה הוא מתערב, תגיד לו שהקינוח בחינם. האבקות יוצאות במחיר סביר. לא שווה להכין לבד.

ג'לי עם פירות

נניח לשים באותה קופסא של הקינוח פרוסת אננס משומר עם ג'לי אננס, ואפילו דובדבן אחד או שניים בשביל הצבע. מקופסת שימורים אחת של אננס וקופסא אחת של ג'לי- אפשר להכין 8-10 מנות קינוח, תלוי בגודל. זה מדליק וטעים.

kdr

New member
סתיו, תיזהר עם הג'לי

תנובה או שטראוס כמעט איבדו את הכשרות בגללו. יש סוגים של ג'לי שמיוצרים מעצמות בקר. סוג אחר מיוצר מעצמות דגים ונחשב פרווה. אם אתה הולך על כשרות, שים לב, ג'לי יכול להיות בשרי. זה נכון כמובן למי שלא אוכל אצלך כי אכל חלבי קודם.

למעלה