מי בתמונה ?
א אפונה ירוקה חמודה New member 19/10/12 #6 בסגנון 20 שאלות ו-3 דקות עד הישמע הגונג באיזה תחום כתב ספרים? פילוסופיה? פסיכולוגיה? או ציונות?
א איציק הגדול New member 19/10/12 #7 לא ולא ולא אולי צריך להיות פסיכולוג כדי להבין אותו........................
א אפונה ירוקה חמודה New member 19/10/12 #8 אז מה יש לנו עד עכשיו בפתרון החידה 1) יהודי- היה בארץ בזמן שלטון הטורקים - זה לפי התרבוש התורכי 2) לא סופר אבל כתב כמה ספרים 3) אולי הוא בעצמו צריך פסיכולוג נמשיך לחשוף את התעמולה
אז מה יש לנו עד עכשיו בפתרון החידה 1) יהודי- היה בארץ בזמן שלטון הטורקים - זה לפי התרבוש התורכי 2) לא סופר אבל כתב כמה ספרים 3) אולי הוא בעצמו צריך פסיכולוג נמשיך לחשוף את התעמולה
א אפונה ירוקה חמודה New member 19/10/12 #9 מאנשי העליה השניה? חשבתי על יוסף חיים ברנר, שהיה לו זקן,אבל הוא היה סופר, אז לא.
ר רונה 2346 New member 19/10/12 #13 התמונה של אביו של עובדיה יוסף הצילום שהבאת מתוך תמונה משפחתית של עובדיה יוסף. בקישור התמונה המלאה - עובדיה כילד מצד שמאל עם הכובע. ידעתי את התשובה ביום שהתפרסמה ונתתי אפשרות לאחרים להשיב.
התמונה של אביו של עובדיה יוסף הצילום שהבאת מתוך תמונה משפחתית של עובדיה יוסף. בקישור התמונה המלאה - עובדיה כילד מצד שמאל עם הכובע. ידעתי את התשובה ביום שהתפרסמה ונתתי אפשרות לאחרים להשיב.
א אפונה ירוקה חמודה New member 19/10/12 #14 מעניין! לא הייתי מגיעה לזה אולי ב-100 שאלות|4 סחטיין איציק הגדול על החידה!
ע עדגיל Well-known member 19/10/12 #15 איציק, אני מצאתי את הדימיון לעובדיה יוסף, ואז חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף תמונה שלו עם תרבוש. הנה תסתכל איזה דימיון
איציק, אני מצאתי את הדימיון לעובדיה יוסף, ואז חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף תמונה שלו עם תרבוש. הנה תסתכל איזה דימיון