מי בתמונה 4 לזהות הפעם אין רמזים
C CarolineKinney New member 19/8/02 #7 התמונה הזאת היא לא ....... ספויילר נכון????????. זה או ג´סטין או........ משום מה יש לי תחושה שזה כריס הובס בכל אופן אני עובדת על זה כי התמונה היא משום מה לא מוכרת לי........
התמונה הזאת היא לא ....... ספויילר נכון????????. זה או ג´סטין או........ משום מה יש לי תחושה שזה כריס הובס בכל אופן אני עובדת על זה כי התמונה היא משום מה לא מוכרת לי........
P princess of love New member 19/8/02 #9 זה ממש לא ספויילר! אפילו להפך.... וזה גם לא קפטן אסטרו(ז"ל ), כריס הובס (יימח שמו) או ג´סטין (אהובי...) תנסו, זה לא כזה קשה...
זה ממש לא ספויילר! אפילו להפך.... וזה גם לא קפטן אסטרו(ז"ל ), כריס הובס (יימח שמו) או ג´סטין (אהובי...) תנסו, זה לא כזה קשה...
P princess of love New member 19/8/02 #11 לא! רוצה רמז? זה היה פרק ממש יפה (כל הפרקים יפים...) ומשמעותי מאוד מבחינת אחת הדמויות. עוד רמז: הדמות שבתמונה (יש רק אחת...) קשורה באופן כלשהו לדמות ששל הרמז הקודם... בהצלחה!
לא! רוצה רמז? זה היה פרק ממש יפה (כל הפרקים יפים...) ומשמעותי מאוד מבחינת אחת הדמויות. עוד רמז: הדמות שבתמונה (יש רק אחת...) קשורה באופן כלשהו לדמות ששל הרמז הקודם... בהצלחה!
P princess of love New member 19/8/02 #14 שוב לא! עוד רמז: יאמי, טעים, אפשר עוד? אחרי זה אתם חייבים לדעת...
P princess of love New member 19/8/02 #16 ויש לנו מנצחת!../images/Emo47.gif לולי1: קבלי וגם והנה התמונה המקורית:
L lolly1 New member 19/8/02 #19 יש!!!!!!!! תודה..תודה... פעם ראשונה שהצלחתי..... תשימו עוד! ורק שתדעו אני ידעתי לפני היאמי אפשר עוד....
יש!!!!!!!! תודה..תודה... פעם ראשונה שהצלחתי..... תשימו עוד! ורק שתדעו אני ידעתי לפני היאמי אפשר עוד....