מי ברא את הדרקונים???

La Gamba

New member
מי ברא את הדרקונים???

כאן מוצג עוד פרדוקס, מי קורא את השאלה ועונה עליה מיד בלי חשוב, סימן שהוא: א) אדיוט מושלם ב) כסיל גמור. ג) לא קרא משפיק ספרים של רומח הדרקון ד) חשב על השאלה הזאת בעבר והגיע למסקנה אחת ברורה, ש..

La Gamba

New member
שיט אני שונא לעשות דברים כאלה

מה ששנוא עליך, אל תעשה את זה בעצמך.... תיקונים: מספיק. מי "ש"קורא את השאלה.

ערפד1

New member
סתם שאלה אבל זה לא מובן ממש

מי ברא את הדרקונים? כאילו איפה בדיוק לענות? ולא מעולם לא ניסיתי לענות על השאלה הזאת זה די מאוד ברור בכל אופן לחשוב על זה ולענות? מעולם לא

ערפד1

New member
שני דברים

זה פלפל בכלל (ולא "גם בה") דבר שני זאת בכלל לא שאלה הסימן שאלה מיותר שמה ואין לו ביסוס או כוונה בכלל

SaberTooth

New member
אז כנראה שאני אדיוט... (יש ספיילרים

קראתי שאת הדרקונים יצר האל כאוס (אבי הכל והלא כלום) בכדי להשתעשע קצת עם ילדיו (פלדין, טקיזיס וגליאן) על כך שיצרו את עולם קרין בלי להתיעץ איתו. כאוס יצר את החיות וביניהם הדרקונים, הדרוקונים שיצר כאוס היו דרקונים נטרליים, אך שאר האלים ראו את זה והחליטו לברוא את דרקוני הטוב ודרקוני הזדון. אני אנסה למצוא את הקישור לאתר שבו קראתי את זה.

Raist

New member
גם אני קראתי את זה

קראתי את זה גם באיזשהו אתר גם הדפסתי את זה

Raist

New member
הקישור

אני אוסיף את הקישור לאתר שמסביר את מקור הדרקונים באתר שלי בימים הקרובים http://www15.brinkster.com/dragonlance2000

La Gamba

New member
תזכור, היו ארבע אפשרויות

אז יכול להיות שתה פשוט מתנשא מדי בשביל לחשוב שאתה האפשרות השלישית(או שלא ראית אותה). זה מה שאני חשבתי, אבל אז נתקלתי בגירסה שאומרת שטקיסיס יצרה אותם,

La Gamba

New member
ולא היה את הסיפור הזה עם זוג

הדרקונים הנייטראלים האסטרלים??? שהם הורי הדרקונים בקרין???

strahd

New member
לפי המיתולוגיה

את חמשת הדרקונים הראשונים יצרו פאלאדין וטאקיזיס ביחד, נוצרים לפי דמותם. כך, שאם חושבים על כך, הם הילדים של פאלאדין וטאקיזיס. דרקוני המתכת נוצרו לאחר מכן כקונטרה של פאלאדין. ליתר דיוק. הרעיון היה של פאלאדין וטאקיזיס, כיסלאו בראה אותם מהאדמה של קרין, ריאורקס עיצב את גופם ומישאקאל נתנה להם את הפריון שהם יוכלו להתרבות.

דרזיט

New member
אני לא ממש יודע ...

אבל בספר דרקונים של להבת הקיץ כתוב שכאוס ברא אותם

EverMan

New member
אמממ

עד כנה שזכור לי , הדרקונים הכרומטיים נוצרו ע"י פאלדין וטקיסיס כדי שיהיו היצורים הכי חזקים על קריין , בשלב כלשהו טקיסיס קראה ווטו ולקחה אותם אליה , אז כתגובה יצר פאלדין את הדרקונים המטאליים. מה שעדיין לא מסביר מאיפה דרקוני הצללים (SHADOW) ומאיפה דרקוני הים ... מוזר ..

למעלה