מי בעצם אומר...

מי בעצם אומר...

שבגידה זה דבר רע ???? ומבלי להכנס למשמעות המילה בגידה כי עבור כל אחד היא משהו אחר... אם בן אדם עושה מה שטוב לו וגורם לו לאושר.... לי אישית קשה לעשות דברים שלא הייתי רוצה שבן זוגי יעשה לי... כן גם אני כמהה לפעמים לריגושים ויש מצבים שהם כה קרובים אליי או שאני יכולה לקרב אותם אליי.... אז למה - למה - למה - למה אני נרתעת למה לא מגיע לי גם להנות? למה אני מרגישה יסורי מצפון להנות מחברת גבר אחר שהוא לא בעלי?????? וזה לא בהכרח חייב להיות מיני... זה יכול ובעיקר להיות רגשי !!!!!!!! מה אתם חושבים - מה אתם מרגישים ????

adam33

New member
בגידה

להיות מחוברת לאחר זה בעצם לשדר שאת מתפשרת או לחילופין מוותרת ויש להתחבר ויש להתחבר יש שאת רוכשת חבר שנימצא במצבך ואז את בעצם יודעת את הדברים הכואבים והשמחים יש לחילופין קשר שמבוסס רק על החסך שלך סקס או לדבר או לחייך או להקשיב את צריכה להגדיר בדיוק מה החסך שלך ורק לאחר מכן לחשוב מה עושים יש דברים שאת צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב האם בעלך יוכל לשפר את המצב או לילופין מה לעשות במצב הזה כאשר כלו כל הקיצים. את נירטעת כי בעצם קשה לך לעשות את הצעד הראשון ובצדק .. אך תמיד תזכרי שלמרות מי שיגיד לך שברגע שרוכשים ידיד מעבר לנישואים זה יכול לגלוש למין ואך ורק למין אני חושב שזה בידיים שלך יש המון חברויות בעבודה שאינן גולשות לסקס אז בעצם כעת רף הגבול אצלך זה במינימום זאת אומרת אפילו להתחיל לדבר..יש אחרות שיגידו לך שאצלהן להפגש בלילה זה הקו האדום.. בכל אופן אני סובר שקודם צריך לחשוב עם עצמך ולשאול את השאלות בתוכך.

למעלה