מי בסוף הרג את פריזה?

ash 1

New member
מי בסוף הרג את פריזה?

כי בקליפ אחד רואים את גוקו מתחמק מאחת המתקפות שלו ואז המתקפה חותכת אותו (את פריזה) לשניים בקליפ אחר רואים את גוהן מפוצץ אותו באגרוף ובאיזשהוא אתר ביכלל כתוב שטראנקס חיסל אותו אז מי הרג את פריזה?

Prophet

New member
../images/Emo58.gif תשובה ../images/Emo58.gif

עוד הרבה פרקים גוקו יהרוג את פריזה ומה שראית בקליפ זה סרט 12 ששם הרבה מתים חוזרים לחיים וגוהאן הרג את פריזה... טראנקס יהרוג את פריזה ? - זאת טעות...

Son Gohan

New member
../images/Emo58.gif למה טעות?

גוקו באמת פוצץ את פריזה אבל הוא לא מת קינג קולד מצא אותו (או יותר נכון חלקים ממנו) ו"הרכיב" אותו והם טסו לכדור הארץ ואז טראנקס מגיע מהעתיד והרג אותו סופית (עד לסרט 12 XD) אם כבר מדברים על פריזה הוא גם מופיע ב DBGT בסאגה של Super 17 יחד עם סל זה פרקים לא רעים דווקא

Prophet

New member
אני חושב שקוראים לו ../images/Emo58.gif

פריזהבוט או משהו שמסתיים עם בוט לא זוכר

king kazabubu

New member
נכון...

זה פריזה. לא אפשר להחשיב אותו כפריזה. זה פריזה. וטראנקס הורג אותו באמת.

ash 1

New member
../images/Emo58.gif-ספוילר-../images/Emo58.gif

את גוהן אפשר ליראות בברור מפוצץ את פריזה וגם את גוקו גורם לפריזה להיחתך עלידי המיתקפה של עצמו ובטקסט כתוב (בשני המישפטים האחרונים) שטראנקס חיסל אותו

gogumagog

New member
טראנקס../images/Emo58.gif

בכלל הורג אותו עם החרב!!! הוא פשוט חוצה אותו לשתיים!

ash 1

New member
עוד שאלה-

עם כדור הארץ מושמד אז... כאילו מה קורה אחריי זה? איפו החבורה תיחייה ומה עם כל בני האדם? -(אם זה לא כדור הארץ אז לא חשוב אבל תגידו מה זה הכוכב הזה)-

gogumagog

New member
למיטב זכרוני

הם מעבירים את כל בני האדם לכוכב אחר (נראה לי נאמק...) ואז מבקשים מהדרקון של נאמק שיחזיר את הכל לקדמותו והופ... יש כדור הארץ! יש מישהו חשוב שמת, ולא מספיק לצאת מכדור הארץ, אבל זה ספוילר אז...
אתם בטוחים שאתם רוצים לדעת??? אם לא, אז תחזרו למעלה....
פיקולו!

ash 1

New member
לאאאאאאאא!!!! מיסכן שלי למה למה??

### המיסכן למה זה מגיע לו החזירו אותו לחיים?

למעלה