מי בכושר? ג'ימקס שבליגד סנטר. מומלץ? מישהו מנוי שם?
T talia 2 New member 20/11/05 #1 מי בכושר?../images/Emo178.gif ג'ימקס שבליגד סנטר. מומלץ? מישהו מנוי שם?
T talia 2 New member 20/11/05 #2 אז מה,אתם כל היום בפורום? ומה עם קצת שייפ? הייתכן שאין כאן אף אחד שמקשיב לגוף שלו? הלו... מישהו?
I itche01 New member 20/11/05 #3 למה הצעקות יקירתי ? אם זה דווקא מעניין אותך,כרגע חזרתי מריצה בעירי האהובה...תחת כיפת השמים.
T talia 2 New member 20/11/05 #4 היי,איש. צעקתי חזק מדי? גם אני נהגתי ללכת תחת כיפת השמיים עד לא מזמן(לרוץ לא נראה לי שאצליח). אבל פתאום נורא בא לי להתחיל לעשות ספינינג ולכן אצטרך להירשם לחדר כושר.אבל בטוח אחזור להליכות. אין כמו ללכת ולהריח את הלילה.
היי,איש. צעקתי חזק מדי? גם אני נהגתי ללכת תחת כיפת השמיים עד לא מזמן(לרוץ לא נראה לי שאצליח). אבל פתאום נורא בא לי להתחיל לעשות ספינינג ולכן אצטרך להירשם לחדר כושר.אבל בטוח אחזור להליכות. אין כמו ללכת ולהריח את הלילה.
א א י ו ש י New member 20/11/05 #5 במיוחד בשבילך קישור שהיה פה../images/Emo26.gif היו כמה קישורים למען האמת צריך רק לחפש הנה אחד מהם כושר
במיוחד בשבילך קישור שהיה פה../images/Emo26.gif היו כמה קישורים למען האמת צריך רק לחפש הנה אחד מהם כושר
M mabb1 New member 20/11/05 #6 כושר אחר אולי יש כאן אנשים שעושים הליכות בערב באיזור השמשוני? רוצה להצטרף.
ש שי ושובל גל שרברבות New member 21/11/05 #8 אני בעד מכשירים אחרים... מפתחות צינורות,שוודים,פטישים ופטישונים....אחלה מכשירים אחלה כושר...יופי של שרירים...
אני בעד מכשירים אחרים... מפתחות צינורות,שוודים,פטישים ופטישונים....אחלה מכשירים אחלה כושר...יופי של שרירים...