מי בישראל הקיץ? מה דעתכם על איזה מפגשון? עזריאלי? מקום מרכזי ומוכר.
D daphnadk New member 14/3/06 #6 ../images/Emo6.gif גם אני בארץ כל החופש (ונישארת גם אחרי זה בארץ!!!) ומפגשון ניראה לי רעיון מעולה לגמרי
../images/Emo6.gif גם אני בארץ כל החופש (ונישארת גם אחרי זה בארץ!!!) ומפגשון ניראה לי רעיון מעולה לגמרי
מ מותק בליי עותק New member 15/3/06 #8 אני! חזרתי בינואר. ובקיץ טסה שוב בעזרת השם.... מחכה לזה כבר נורא.
A AngeIDust New member 15/3/06 #11 שנה שעברה היה מפגשון! אבל זה קשה לארגן כי אף אחד לא מגיע באותו זמן... אני אהיה כנראה באוגוסט, כשיהיה לי כרטיס אני אודיע לכם.
שנה שעברה היה מפגשון! אבל זה קשה לארגן כי אף אחד לא מגיע באותו זמן... אני אהיה כנראה באוגוסט, כשיהיה לי כרטיס אני אודיע לכם.
E Earnest Worthing New member 15/3/06 #12 אני אהיה בקיץ... כן שוב... אני לא יודע מתי בדיוק אבל באוגוסט אני בטח יהיה בפולין עם הבצפר הישן שלי...
אני אהיה בקיץ... כן שוב... אני לא יודע מתי בדיוק אבל באוגוסט אני בטח יהיה בפולין עם הבצפר הישן שלי...
M Ministry Of Sound New member 15/3/06 #15 אני לא אהיה בישראל,אבל אני אהיה בתאילנד.. חחח בואו נעשה מפגש פורום שם? יהיה מגניב.
נ נעמצי New member 15/3/06 #17 מתאים לי ובטוח אהיה בארץ,א בל אני עדיין לא יודעת אם זה יהיה ביולי או אוגוסט. אני משלבת את ניו יורק בחופש כרגיל... אז אני אעדכן כשאדע
מתאים לי ובטוח אהיה בארץ,א בל אני עדיין לא יודעת אם זה יהיה ביולי או אוגוסט. אני משלבת את ניו יורק בחופש כרגיל... אז אני אעדכן כשאדע
K kit k@t New member 15/3/06 #18 I am there at the end of May. And then I am in Hawaii If anyone else is there I would love to meet you. Kat
I am there at the end of May. And then I am in Hawaii If anyone else is there I would love to meet you. Kat