מי בטוח ב100%? מי שבטוח ב100% שז'ניה ועובד ניצחו מקום ראשון שיודיע כמה שיותר מהר!!! בבקשה!!!!!!!!!!!
1 100mmt New member 8/8/05 #1 מי בטוח ב100%? מי שבטוח ב100% שז'ניה ועובד ניצחו מקום ראשון שיודיע כמה שיותר מהר!!! בבקשה!!!!!!!!!!!
O oshrib7 New member 8/8/05 #2 מממ... נראה ללי ששעמעתי שידוע כבר מאחרים וכמה מקומות באינטרנט אמרו לי שז'ניה ועובד זכו... אבל זה יכול להיות שקר. מאיפה הם יכולים לדעת? מי יכול לספר להם? מה הם הלכו עד מקום הצילומים של סוף הדרך בשביל לדעת?
מממ... נראה ללי ששעמעתי שידוע כבר מאחרים וכמה מקומות באינטרנט אמרו לי שז'ניה ועובד זכו... אבל זה יכול להיות שקר. מאיפה הם יכולים לדעת? מי יכול לספר להם? מה הם הלכו עד מקום הצילומים של סוף הדרך בשביל לדעת?
ע עכברת עיר New member 8/8/05 #3 אני חושבת שזה נכון מישהי אמרה לי שהיא השתתפה במשימת הקומבינה של הפרק האחרון והיא ראתה שהם זכו. אין לי מושג אם היא משקרת או לא, זה מה שהיא אמרה
אני חושבת שזה נכון מישהי אמרה לי שהיא השתתפה במשימת הקומבינה של הפרק האחרון והיא ראתה שהם זכו. אין לי מושג אם היא משקרת או לא, זה מה שהיא אמרה
M mayan174 New member 8/8/05 #5 בקשר לניצחון בגמר../images/Emo45.gif שניצחו או שינצחו? ערכתי סקר בנוגע למי שינצח בגמר הגדול... אני מהמרת על עובד וז'ניה שווה להצביע!!! יש גם סקר אחר בנוגע לעד כמה תבכה ז'ניה!!!
בקשר לניצחון בגמר../images/Emo45.gif שניצחו או שינצחו? ערכתי סקר בנוגע למי שינצח בגמר הגדול... אני מהמרת על עובד וז'ניה שווה להצביע!!! יש גם סקר אחר בנוגע לעד כמה תבכה ז'ניה!!!