מי בבית?
ה הגברת האפורה New member 26/1/05 #8 אני ../images/Emo57.gif היה לי קצת יום מרוכז במתמטיקה, אבל נמאס וחזרנו הביתה. חברות עם אוטו זה שימושי .
אני ../images/Emo57.gif היה לי קצת יום מרוכז במתמטיקה, אבל נמאס וחזרנו הביתה. חברות עם אוטו זה שימושי .
A As I Am New member 26/1/05 #9 אופס. ../images/Emo103.gif הייתי בבית, פשוט לא בפורום. oO יאייי, חוםגבוה. |מסומם|
G GoOni New member 26/1/05 #10 אני. אבל הייתי גם בבית ספר.../images/Emo118.gif להשתחרר משעה שביעית רולזזז כל כך.
K Kouryuu New member 26/1/05 #14 אפילו אני. התבטל ספורט היום. האמת שחזרתי הבייתה לקראת שתיים. וצרי מסוכן לציבור נורא.
V Vilia© New member 26/1/05 #17 גם אני הייתי בבית היום!!!! והייתי גם שלשום, ולפני שלשום, וכל השבוע שעבר בערך הייתי בבית!!!!!!!!! איזה כיף לי..... בכלל לא ראיתי את הבית ספר בשבועיים האחרונים... החיים יפים!
גם אני הייתי בבית היום!!!! והייתי גם שלשום, ולפני שלשום, וכל השבוע שעבר בערך הייתי בבית!!!!!!!!! איזה כיף לי..... בכלל לא ראיתי את הבית ספר בשבועיים האחרונים... החיים יפים!
D De-Panther New member 26/1/05 #16 אני ישנתי../images/Emo6.gif בערך..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בסביבות 2 וחצי התעוררתי
ש שניש New member 26/1/05 #19 אורן,מה האייסיקיו שלך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif אין לי אותך מסיבה מאוד לא ברורה
אורן,מה האייסיקיו שלך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif אין לי אותך מסיבה מאוד לא ברורה
D De-Panther New member 27/1/05 #27 בכרטיסישי שלי ולפני../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif כמה ימים שלחתי לך הודעה ולא ענית עליה