מי בא? :)

Dshira

New member
מי בא? :)

פסטיבל למטייל: הקסם הקובני סלסה, רום, סיגרים, צ'ה גווארה ורקדן רחוב עיוור שיתקיים ביום חמישי, 22.1.04 בין השעות 18:30- 23:00 , באודיטוריום רוזין במרכז רמת-אביב ג'- ת"א. פסטיבל סיפורים, תמונות והתרחשויות סביב הקסם הקובני: סרטים, הרצאות, קוקטיילים של רום, ריקודי סלסה ומסלולי טיול עם הרבה מוסיקה בואנה ויסטה, מקצבים ופולחנים אפרו-קובנים. בתכנית: 1. הפנינג קובה בלובי (בפתיחה, בהפסקה ובסיום) ריקודי סלסה בהשתתפות הקהל בר משקאות: רום קובני וקוקטיילים סיגרים – מעבר למסך העשן ייעוץ טיולים לקובה 2. "הגרדניות שלך אהובתי" (מחווה למוסיקה הקובנית) הרצאה בלווי סרטים ומוסיקה על נגני הרחוב ,בואנה ויסטה, הסלסה, והג'אז האפרו-קובני 3. החוויה הקובנית הרצאה בלווי שקופיות על אנשים, אורח החיים, המהפכה ו'צה גווארה 4. הקסם הנסתר של קובה הרצאה בלווי שקופיות על טקסי הוודו, פולחנים וקרנבלים בקובה. משתתפים: דובי לנץ, (מוסיקה), ברק אפיק (אנשים ופולחנים),קלאודיו ספוז'ניק (D.J סלסה) בואנה ויסטה (מתוך הסרט) גולד- לייבל (רום קובני). להזמנת כרטיסים – מכירה מוקדמת בלבד ! מחיר רגיל – 90 ₪ מחיר מיוחד ללקוחות למטייל ברשת 35 ₪ בר משקאות רום קובני וקוטילים (בתשלום נפרד) סיגרים (בתשלום נפרד) אז מי בא איתי??? :)

ש פ י צ ר

New member
יש מצב

למרות שהייתי מעדיף ערב דומה שיגע בסלסה הניו-יורקית ובחלק הספרדי של הארלם הקרוי גם en el barrio.

קלאודיו ספוז'ניק על המוזיקה../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

נשמע טוב.. אולי אני אלך..

Lechko

New member
חח תודה ../images/Emo3.gif

לא יודע, ממה ששמעתי על הערבים האלה (שמתחילים להתרבות באופן מחשיד ברחבי ארצנו הקטנטונת) אין שם כ"כ מה לחפש למי שכבר יש לו מושג מקובה. הההרצאה על המוזיקה פחות מחדשנית, הסיגרים די יקרים (ואני לא מעשן) והרום לא מציאה. וכיוון שאני בספק שאנחנו הולכים לשמוע מסיבת טימבה מטורפת מאת קלאודיו ספוזניק.. ובאמת עם כל הכבוד לאיש, הוא פשוט צריך להשאיר חלק מהקהל במקום ולא שכולם יברחו, אני חושב שאני אלך למקום אחר לשמוע מוזיקה. (תתחילו לתכנן על "מקסים" בימי שני.. אני רק מקווה שבני לא יפגיז יותר מדי בשירים קולומביאנים משנות ה30 של המאה ה14, אבל מבחינת חובבי המוזיקה, הערב הובטח להיות מדהים. וזה ממקור מהימן ביותר).

The Cat Woman

New member
אפרופו בואנה ויסטה../images/Emo15.gif

הכוונה היא לסרט- הוא יוקרן בערוץ 4 ביום שישי. אני לא זוכרת את השעה, זה הסרט של יום שישי אז סביר להניח שבין השעות 21:00-22:00 משעשע אותי לומר "יוקרן" בהקשר של טלויזיה... יותר נכון לומר ישודר.

למעלה