מי בא מחר להצגה?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 13/12/03 #4 אני כנראה לא.. ../images/Emo4.gif לא התחלתי ללמוד להיסטוריה..
פ פנטילון New member 13/12/03 #6 נראה לי שאנ'לא בא אבל לא בגלל המבחן בגלל השעת אפס שיש יום אחרי ובגלל שלימור הקריאה לנו תקציר וזה נשמע סיפור ממש מטומטם.
נראה לי שאנ'לא בא אבל לא בגלל המבחן בגלל השעת אפס שיש יום אחרי ובגלל שלימור הקריאה לנו תקציר וזה נשמע סיפור ממש מטומטם.
L lil bad ridin hood New member 13/12/03 #7 תרבות זו לא מילה גסה בינתיים אני באה למרות שאין לי זין לזה
פ פנטילון New member 14/12/03 #14 לא!!!!!!! אי אפשר!!!!!!!!!!!! ואנ'לא מכור בהכחשה!!!!!! ואצל אמא אין דבר כזה לדלג על שיעורים
ה האינקוויזציה הספרדית New member 14/12/03 #15 סעממממממממממממממממק מדדתי חום ו37.3 פאק אני חולה שיט... דניאל זאת אשמתך אתה שידלת אותי להיכנס איתך לים... טוב האמת ששתי האחיות שלי חלו אז זה כנראה בגלל זה... אז אני לא בא להצגה ונשאר לראות את הדרבי ובית"ר.
סעממממממממממממממממק מדדתי חום ו37.3 פאק אני חולה שיט... דניאל זאת אשמתך אתה שידלת אותי להיכנס איתך לים... טוב האמת ששתי האחיות שלי חלו אז זה כנראה בגלל זה... אז אני לא בא להצגה ונשאר לראות את הדרבי ובית"ר.