מי בא לVIP

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
מי בא לVIP

כל מי שבא לVIP שירשום פה. אני כנראה בא.

IamAR

New member
עד כל הקטע של ההופעה של ווטרס

הייתה בטוחה ש VIP, זה ל "אנשים חשובים מאד" סלבים וכאלה עכשיו מסתבר לי שלא, זה פשוט ל "אנשים עשירים מאד" אבל סחטיין, אמן שיום יבוא וגם אני אוכל לממן לעצמי כרטיסים כאלה... תהנו בכל מקרה...

dikla600

New member
../images/Emo207.gif כרטיסים לסטודנטים

כמה הנחה מקבלים סטודנטים?

The Albatross

New member
רגע, ואם זה היה אנשים חשובים מאוד?

איך הם היו נכנסים לVIP? באים להופעה ומראים את עצמם על שער של פנאי פלוס?

IamAR

New member
XD

על זה לא חשבתי.... נקודה מעניינת תאמת שאף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה, פשוט.... ידעתי שככה זה

שאלה חשובה

בקשר לוי איי פי אם מתחם הוי אי פי יהיה 60 מטר מהבמה האם תהיה אפשרות לעמוד לא בוי איי פי קרוב יותר לבמה???

מן הסתם, לא

אחרת, איך ידעו האנשים החשובים מאוד, שהם חשובים מאוד? או אנשים?

afcon11

New member
הם תמיד יוכלו להסתכל על הכרטיס

ולהזכיר לעצמם שהם אנשים מאוד מאוד מאוד חשובים. במיוחד ברגעים שיבהם יחושו את הלהט ההתלהבות והאהבה שנושבת בגבם מכיוון פשוטי העם, ואת ההתלהבות המזויפת, הקרירות והיהירות שמקיפה אותם. זה כל כך פתטי לחשוב שלכסף יש כוח להפוך אנשים למאושרים.

afcon11

New member
ממש לא, זה נחשב לעדינות אצלי

אבל זה פורום פינק פלויד ודיון על משמעות הכסף בחייו של האדם או על צדק חברתי לא ממש קשור ולכן לא הרחבתי בנושא. אני רק לא מבין איך אנשים שמקשיבים למילים שהלהקה הזו כתבה ומתיימרים להזדהות איתם, מפגינים דעות שהן מנוגדות לחלוטין. חשבתי שדווקא כאן, התגובות על נושא ה- VIP יהיו הרבה יותר בוטות. אבל מסתבר שרבים כאן הם אנשים נורא מתחשבים בחשבון העו"ש של הזולת (בפרט הזולת שמפיק את ההופעה). וכמה מפתיע שהם אלה שמצהירים בגאווה שהם רכשו או ירכשו את הכרטיסים האלה. אם כל כך חשוב לך להיות מיוחד, יש דרכים אחרות ופחות שטחיות. הכסף הופך את הרצון הזה לפתטי.

The Walrus

New member
סטריאוטיפים.

אחד החברים הכי טובים שלי הולך לVIP עם המשפחה שלו. וכן, הם עשירים מאוד, אבל הם חולים על מוזיקה (המשפחה הכי מוזיקלית שאני מכיר), אני אישית מנגן בלהקה עם הבן שלהם, ההורים גם בלהקה עם האחיות הגדולות, פשוט כל הזמן יש שם מוזיקה ברקע ובזכותם אני מכיר המון שירים. והם גם ממש נחמדים. תאמין לי שאלה אנשים שבהחלט מגיע להם כרטיסים טובים להופעה. בקיצור - די עם הסטריאוטיפים.

afcon11

New member
עובדות, לא סטריאוטיפים

לא באתי להגיד שכל מי שקנה כרטיס VIP עשה זאת כדי להזכיר לעצמו שהוא עשיר, אבל הניסיון מלמד שחלק לא מבוטל מהקבוצה הזו עשה זאת אך ורק לצורך הזה. הרי ברור שחלק מהקונים הם גם אנשים במצב כלכלי ממוצע ומעלה ועדיין היו מוכן לעשות את המאמץ הזה כדי ליהנות עוד יותר מהמיקום. אני גם בטוח שהחברים שלך יהנו לא פחות מכל אחד אחר. אבל הם יהיו היוצאים מן הכלל ולא אלה שמעידים על הכלל. אני גם מבין אותך כי גם אני מכיר מקרוב בני משפחה וחברים שהם עשירים מאוד ובמקביל הם אנשים טובי לב, חמים ורגישים שלא מייחסים לכסף שום משמעות מעבר לאמצעי ומקפידים להציג בכרטיס הביקור שלהם תכונות אנושיות ולא פירוט של מצב העו"ש. ושוב, הם לא מעידים על הכלל. אני מתייחס לנושא של ה-VIP באותו בוז שבו אני מתייחס לכטיס טיסה במחלקה ראשונה. הכל כדי ליצור פערים, לא מהותים אלא למראית עין ושטחית ביותר. אפשר לחשוב שאם המטוס יתרסק זה לא יכלול את נוסעי המחלקה הראשונה. ולמה אני מקשקש אם אפשר לצוטט טובים ממני בעניין הזה (אתה לא אמרת שהדארק סייד הכי אהוב עלייך?... ): Money it's a hit Don't give me that do goody good bullshit I'm in the hi-fidelity first class traveling set And I think I need a Lear jet

מבדר.

לפי דעתי אתה סתם מקנא. תשמע, זה עוד בסדר לצאת במתקפה כנגד שוקי ווייס/רוג'ר ווטרס/כל דבר אחר שמסמל קפיטליזם, נקרא לזה עמדה, אבל לצאת במתקפה כנגד האנשים שקונים את הכרטיס? סליחה? אתה מונע מהם להנות בצורה שהם רוצים? הם חייבים לקנות כרטיס זול יותר, למרות שהם יכולים לממן כרטיס V.I.P, רק בשביל הפרנציפ? סלח לי, אבל אתה צבוע, מאוד. אפשר לחשוב שהם קונים את הכרטיס רק כדי להסתכל על האנשים שעומדים מלמעלה ולצחוק על מזלנו הרע. וכמה מפתיע, הככל שקונים כרטיס V.I.P הם מתנשאים עשירים, חוץ מהאלה שהם במשפחה שלך, החברים של זה מהפורום, האלה מהפורום, שמוליק, יוסי, חווה ודויד. הם אחלה אנשים, היית אצלם בבית אז אתה יודע. טחחח. אתה רואה מה שאתה רוצה, חבוב. הכסף גורם אושר לאנשים כבר כמה שנים טובות עכשיו, אבל האם אתה צריך להיות כסף כדי להיות מאושר? לא בהכרח, ואפילו הרבה כסף יכול לגרוע ממך את האושר הזה. אבל ממתי לעזאזל "אושר" זה צפייה בהופעה ממקום טוב?

thezanani

New member
כשהדבר פועל לטובתך,

תמיד יתעמעמו להם ערכים ותתעקם צורתם לצורך השתקת המצפון. הנה רק יולי תמיר העלתה את סוגיית הפסיכומטרי ומיד התחלתי לחוש בנשיות מתפרצת מהדיוה המשעת הלזו. זה לא ככה. "VIP" זה ראשי תיבות. שלכל אחת מהתיבות יש משמעות. זה לא רק 3אותיות קטנות שבארצנו גם מזכות בכסא פלסטיק מהודר של כתר. VIP. אומר שיש אנשים חשובים מאוד. חשובים כל כך שהם צריכים אגף משלהם. וראות טובה יותר. ודרוזי עם מפוח שמגרש חומיינים. למה לא באמת? בזכות מדד כל כך עקום כמו כסף ובחסות אמרגן עם שם של לבראדור אתה תגלה לפתע שיש אנשים יותר חשוב ממך. מה חשובים? חשובים מאוד!

FunkyMonk

New member
כולכם מדברים שטויות.

זה שקוראים לזה VIP זו טעות. נכון. הם לא יותר חשובים, אבל יש להם כרטיסים יותר טובים. ובשביל כרטיסים יותר טובים הם משלמים יותר. אז קוראים לזה VIP - אז מה?? אין לזה משמעות כזו. אתה משלם 1000$ בשביל כרטיס מחלקה ראשונה, בגלל שאתה מקבל שם שירותים יותר טובים, אתה מקבל כורסאה, ועוד המון דברים. אז יותר נוח להם בטיסה. אז לך אין כסף לזה - בסדר. זה שלהם יש כסף שאין להם מה לעשות איתו לא אומר שאתה פחות חשוב. סתם יש לך רחמים עצמיים.

למעלה