מי בא לתערוכה ?????

סניפטר

New member
מי בא לתערוכה ?????

רוצים לארגן משהו ? המחיר הוא ממש לא שחיטה 40 שקל ורק היין שאשתה שם יעלה פי 5 בתקווה שאמצא יוקרה טל

MEIMIS

New member
אני לא בא ../images/Emo7.gif ..........

סתאאאאאאאאם
איפה זה יהיה? תנו כתובת

סניפטר

New member
לרגע רציתי לשבור לך תראש

תערוכת יינות ישראל השניה בהפקת המרכז הגסטרונומי "על השולחן" ובשיתוף המועצה לגפן היין הבית הסקוטי ביפו, 18-20 במרץ 2003 תערוכת יינות ישראל השניה, בסימן "יינני ישראל מאמינים בעתיד טוב יותר", תתקיים בבית הסקוטי ביפן, בין התאריכים 18-20 במרץ 2003 בהפקת המרכז הגסטרונומי "על השולחן" ובשיתוף המועצה לגפן היין, תוך שימת דגש על קידומו והעדפתו של יין ישראלי בישראל. במסגרת התערוכה יוענק אות ההוקרה השנתי של ענף היין בישראל לאברהם בן משה, המנכ"ל היוצא של יקבי כרמל מזרחי. תערוכת יינות ישראל השניה מתרחבת ולוקחים בה חלק 45 יקבים, לעומת כ- 30 יקבים בשנה שעברה. בין היקבים המשתתפים בתערוכה כרמל מזרחי, רמת הגולן, ברקן, בנימינה, אפרת, סגל, רקנאטי, דלתון ובשדרת יקבי הבוטיק: קסטל, שורק, אמפורה, צרעה, קיסריה, פלם, המערה, אלכסנדר, מרון ואף כמה יקבים חדשים, אשר נחשפים לראשונה בתערוכה. בתערוכה ייחשפו עשרות יינות חדשים שמוציאים היקבים השונים לקראת פסח, ביניהם יינות יקב הבוטיק החדש של כרמל מזרחי רמת ערד, של יקב הרי גליל מקיבוץ יראון ואחרים. כל מבקר בתערוכה יקבל בהיכנסו כוס לטעימה מקצועית ויוכל לטעום מן היינות המוצגים. בנוסף יתקיימו במסגרת התערוכה פעילויות שונות בהן יקחו חלק אנשי היין המובילים בישראל. ב"שדרת שמני הזית" יציגו יצרנים איכותיים של שמן זית. במתחם חברת "רידל" המייצרת כוסות לטעימה מקצועית, יטעמו יינות מכוסות שונות. כן יציגו חברות המשווקות ציוד ליקבים ואריזות מגוונות ליין ולשמן זית. בתערוכה יפעל סניף מיוחד של לחם ארז. עוד צפוי בתערוכה: יום עיון לאנשי תעשיית היין, שנושאו המרכזי ייצוא יינות ישראל לחו"ל, טעימת חבית של יינות קברנה סוביניון 2002 של כל יקבי ישראל, ע"י יינני ישראל, טקס חלוקת פרסי האיכות לשמני זית על פי טעימות שמקיים הצוות המקצועי של מועצת הזית. כן יקיימו היקבים השונים אירועים פרטיים למוזמנים. תערוכת יינות ישראל השניה בבית הסקוטי ביפו 18-20 במרץ 2003, ימים ג'-ה', בשעות 16:00-23:00

avishaybi

New member
תערוכת היינות

איפה בדיוק נערכת התערוכה ביפו ?? אים ניתן לקבל שם רחוב ומספר. בתודה מראש אבישי ביטון

Crazy_Bitch

New member
אני עוד לא יודעת..

אם אני לא אבלה לי על מדרון מושלג באנדורה, ובתקווה שיהיה לי עם מי ללכת- אז אני אהיה שם..

למעלה